Απίστευτο ξύλο σε αγώνα ποδοσφαίρου γυναικών, στην Αργεντινή! (Βίντεο)

Πρωτοφανές ξύλο σε ποδοσφαιρικό αγώνα γυναικών στην Αργεντινή. Οι παίκτριες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τρία άτομα να καταλήγουν τραυματίες! Το απίστευτης βιαιότητας περιστατικό έγινε στον αγώνα μεταξύ της Ουνιβερσιτάριο και της Λιμπερτάδ για την «Liga Cordobesa».

Όλα άρχισαν όταν ο διαιτητής είδε το αντιαθλητικό φάουλ (σ.σ. σχεδόν έδωσε στην αντίπαλο της μπουνιά στο πρόσωπο) μιας παίκτριας της Λιμπερτάδ, αποβάλλοντάς την από το ματς.

Ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες της παίκτριας, κατά την έξοδο της από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η λογομαχία της με την εξέδρα, κάτι που έκανε και ο προπονητής της.

Στην συνέχεια είχαμε τον… κακό χαμό. Μια παίκτρια της Ουνιβερσιτάριο πήγε να ζητήσει… τα ρέστα από τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και τότε μαζεύτηκαν όλες οι παίκτριες δίπλα από το συρμάτινο διαχωριστικό και πλακώθηκαν στο ξύλο.

Μπουνιές, κλωτσιές… ακόμα και στο κεφάλι, με τον διαιτητή να μένει αμέτοχος και να παρακολουθεί. Η ένταση εκτονώθηκε μετά από λίγο, αλλά άφησε τρεις παίκτριες της Ουνιβερσιτάριο άσχημα τραυματισμένες.

«Με χτύπησαν στο κεφάλι. Πήγαν να με σκοτώσουν», δήλωσε στο «Cadena3» μια από τις παίκτριες που βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά το βίαιο περιστατικό.


Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα