Βρισκόταν σε κώμα για 12 ολόκληρα χρόνια! Τι αποκάλυψε όταν ξύπνησε; (Βίντεο)

Όταν σκεφτόμαστε τι μπορεί να συμβαίνει μετά τον θάνατο είναι κάπως τρομακτικό, για αυτό το λόγο μας αρέσει να ακούμε και να διαβάζουμε ιστορίες τέτοιου περιεχομένου ώστε να εκτιμούμε περισσότερο την ζωή μας και τον χρόνο μας πάνω σε αυτή.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η ιστορία του Martin Pistorius από την Νότια Αφρική, ο οποίος προσβλήθηκε ξαφνικά από εκφυλιστική ασθένεια η οποία τον καθήλωσε σε κώμα.

Ο Martin έμεινε φυτό για 12 ολόκληρα χρόνια και όλοι πίστευαν πως δεν θα ξανά γινόταν φυσιολογικός ποτέ. Ήταν παγιδευμένος μέσα στο ίδιο του το σώμα. Ενώ όμως υπήρχε η αντίληψη πως δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον, αντίθετα όλα αυτά τα χρόνια μπορούσε να καταλάβει τα πάντα γύρω του, όπως αναφέρει το mymind.gr. Συγκεκριμένα αναφέρει πως μία φορά άκουσε την ίδια του τη μάνα να εύχεται για τον ίδιο να είχε πεθάνει παρά να υποφέρει έτσι.

Αν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε το πόσο απάνθρωπο είναι να είσαι παγιδευμένος μέσα σε ένα σώμα μέσα στις ίδιες σου στις σκέψεις έχοντας πλήρη επίγνωση του τι γίνεται γύρω σου αλλά παρόλα αυτά να μη μπορείς να αντιδράσεις, τότε θα μπορέσεις να νιώσεις έστω και λίγο το Γολγοθά του Μάρτιν για 12 χρόνια.

Ακολουθεί το video με την συνέντευξη του ίδιου που έδωσε αποκλειστικά για το NBC:

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα