Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι μόνη μου και είμαι μια χαρά»! (Βίντεο)

Χειμαρρώδης και απολαυστική όπως πάντα, η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για όλους και για όλα!

Μεταξύ άλλων, η Λαίδη Άντζι, η οποία έκανε την… επική είσοδό της στο πλατό χορεύοντας το «Fuego» της Φουρέιρα παρέα με τον Μουτσινά, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα συμμετέχει στην -τετραμελή- κριτική επιτροπή της νέας σεζόν του «Just The 2 of Us» («κρίτρια», όπως την χαρακτήρισε ο… αιώνιος χωρατατζής Νίκος), όπου, μάλιστα, έριξε και τη «βόμβα» ότι μαζί της «ενδέχεται» να είναι και η… Άννα Βίσση!

Όσον αφορά, εξάλλου, στην διάλυση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τσαλίκη, η αειθαλής τραγουδίστρια τόνισε, πως για να κάνει μια συνεργασία «πρέπει να υπάρχει θετική ενέργεια. Γιατί όταν ξεκινά μια συνεργασία στραβά, δεν μπορείς να δουλέψεις μετά. Και να μαθαίνουμε να σεβόμαστε όταν υπάρχουν ιστορίες… Έχεις καταλάβει… Να τιμούμε τους ανθρώπους αυτούς και να λέμε ‘δόξα τον Θεό που μπορούμε να συνεργαστούμε με έναν τέτοιο άνθρωπο’».

Και όταν ο παρουσιαστής, τον οποίο κάποια στιγμή «φοβέρισε» μέσω του 17χρονου εγγονού της, που κάνει kick-boxing («άμα σου δώσει μία, θα σε στείλει απέναντι»), την ρώτησε για τα προσωπικά της, η 65χρονη καλλιτέχνης ξεκαθάρισε: «είμαι μόνη μου, είμαι μια χαρά και γι’ αυτό είμαι όμορφη»!

Δείτε στο video την συνέντευξη της Λαίδης Άντζι:

Σχολιάστε