Άντζυ Ανδριτσοπούλου: Από το… ασανσέρ -και την αγκαλιά- του Βαλάντη, στο «My Style Rocks»! (Εικόνες - Βίντεο)

Μία «φίλη από τα παλιά» μπήκε τη Δευτέρα 20/1, στο «My Style Rocks 3», κάνοντας κάποιους από εμάς να αναπολήσουμε τη δεκαετία του ’90, η οποία αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, και τη… χρυσή εποχή του ελληνικού modelling!

Η εγχώρια βιομηχανία της μόδας βρισκόταν σε ακμή, με τους σχεδιαστές να είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και τα ίδια τα μοντέλα να έχουν μία αυθεντικότητα, καθώς η κάθεμιά τους διέθετε κάτι που τη διαφοροποιούσε από τις υπόλοιπες.

Μία από αυτές ήταν και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου, η οποία, μετά από πολλά χρόνια, έμελλε να ξαναβαδίσει σε πασαρέλα, αν και αρκετά διαφορετική σε σχέση με «τότε»: εκείνη του «My Style Rocks»!

Η 43χρονη, σήμερα, Άντζυ, η οποία, όπως λέει στο βίντεο της (αυτο)παρουσίασής της, μπήκε από πολύ μικρή στον χώρο του modelling (στα 16 της, για την ακρίβεια).

Οι περισσότεροι, ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα την (ανα)γνωρίζουν από τη συμμετοχή της στο mega hit του Βαλάντη «Στο ασανσέρ», η οποία (την) οδήγησε και σε μια μακροχρόνια σχέση με τον εν λόγω καλλιτέχνη.

Στην πορεία, η Άντζυ άφησε οριστικά πίσω της τις πασαρέλες, γνώρισε και παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο και απέκτησε έναν γιο, ενώ εμπλούτισε την καριέρα της με ένα «μακροσκελές» πέρασμα από τον «Πρωινό Καφέ», όπου, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της «ήταν το τελείωμα, αλλά έμεινα αρκετά χρόνια και ήμουν με την Ελένη Μενεγάκη, τον Κωνσταντίνο Κασπίρη, όλη την ομάδα, όλο το team».

Πλέον έχει το δικό της e-shop, μέσω του οποίου διαθέτει τα κοσμήματα που σχεδιάζει η ίδια, κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι, καθώς, όπως λέει, θέλει να την γνωρίσουμε από την αρχή, αλλά ως σχεδιάστρια, πλέον.

Δείτε την Άντζυ Ανδριτσοπούλου να μας (ξανα)συστήνεται, με δικά της λόγια:

Και τώρα… ας πάρουμε το ασανσέρ!

Σχολιάστε