Η νονά της Αγγελικής για το έγκλημα στην Κέρκυρα: «Θα αποκαλύψω όσα είχε υποστεί από τον πατέρα της»!

Την διαβεβαίωση ότι θα αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει για το «βαρύ παρελθόν» που οδήγησαν τον πατέρα της 29χρονης να δολοφονήσει με τον πιο άγριο τρόπο την κόρη του Αγγελική την Πρωτοχρονιά, στην Κέρκυρα, έδωσε η νονά της, Μαντώ, στην οποία η κοπέλα εκμυστηρευόταν όλες τις πτυχές της ζωής της.

«Αυτά που είχε υποστεί η Αγγελικούλα από τον πατέρα της δε θα τα αποσιωπήσω. Θα τα αποκαλύψω. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν. Μιλούσαμε ώρες ατέλειωτες για αυτά. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Αυτή η κοπέλα ήταν σαν παιδί μου. Πρέπει να ειπωθούν και θα τα καταθέσω όλα στο δικαστήριο» είπε, μεταξύ άλλων, η νονά της κοπέλας.

«Αυτή η εβδομάδα ήταν μαρτύριο για μένα. Δε μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες ώστε να μάθει όλη η Αλβανία τα μυστικά της κοπέλας. Αν την αγαπάμε δεν πρέπει να λέμε περισσότερα από αυτά που ξέρουμε. Είναι ένα οικογενειακό δράμα αυτή η ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που δε λέγονται» συνέχισε η νονά της άτυχης κοπέλας, συμπληρώνοντας ότι «την αγαπούσα όπως αγαπώ τα παιδιά και τα εγγόνια μου».

Παράλληλα, σε θρίλερ εξελίσσονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς εξετάζουν πλέον πολύ σοβαρά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να είχε αποπειραθεί ο πατέρας της Αγγελικής να κακοποιήσει σεξουαλικά την κόρη του πριν τη σκοτώσει.

Για το λόγο αυτό, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας απέστειλε σε εργαστήρια των Αθηνών ευρήματα και από τα δύο πρόσωπα της τραγωδίας.

«Δεν υπάρχει ζήτημα σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του είτε την τραγική εκείνη νύχτα είτε στο παρελθόν. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάτι τέτοιο. Αντίθετα έχει παραδεχτεί ότι τη σκότωσε και έχει μετανιώσει πικρά για την πράξη του αυτή» τόνισε ο συνήγορός του.