Έγκλημα στην Κέρκυρα: Προκαλεί με τις δηλώσεις του ο δικηγόρος του πατέρα που δολοφόνησε την κόρη του (βίντεο)

Προκαλεί η υπεραστική γραμμή του πακτροκτόνου από την Κέρκυρα. «Έπρεπε η μητέρα της να έρθει στην Κέρκυρα για την κηδεία». Γιατί στρέφεται ενάντια στην ιατροδικαστή.

Ο δικηγόρος του πατροκτόνου από την Κέρκυρα Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είχε εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με το πιθανό λιντσάρισμα του κατηγορούμενου πριν καν αυτό συμβεί. Όπως είπε είχε ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλες φυλακές.

«Τα έβαλε» με την ιατροδικαστή
Ο Βασίλης Νουλέζας «τα έβαλε»με την ιατροδικαστή της υπόθεσης τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν έχει δικαίωμα να λέει την άποψη της στα κανάλια και να επηρεάζει την κοινή γνώμη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν είναι νόμιμο να βγαίνει και να λέει το πόρισμα στα ΜΜΕ πρωτού καλά καλά τον ενημερώσει.

«Της είπα να σεβαστεί και το τεκμήριο αθωότητας και το γεγονός ότι ο εντολέας μου δεν έχει κριθεί από τη δικαιοσύνη», είπε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας στην εκπομπή «Μαζί σου».

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έπρεπε η αδικοχαμένη Αγγελική να κηδευτεί στην Αλβανία. « Έπρεπε η μητέρα της να έρθει εδώ» είπε μεταξύ άλλων.

Σε κάθε περίπτωση, η νεαρή αναπαύεται πλέον δίπλα στη γιαγιά της στο κοιμητήριο στο Μπεράτι. Χθες πάντως έγινε και δεύτερη κηδεία, χωρίς τη σορό της, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας.

Η μητρόπολη έδωσε την άδεια στην νονά της γυναίκας, να την αποχαιρετίσει, μαζί με τον σύντροφο και τους φίλους της.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα