Λαμία: Έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε την ηλικία της συντρόφου του... Μια φωτογραφία της λίγο έλειψε να τον «κάψει»!

Η αποκάλυψη του μυστικού που έκρυβε η νεαρή, του έφερε μπελάδες! Απίστευτη περιπέτεια για έναν άνδρα από την Λαμία, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη. Ο λόγος; Είχε συνάψει σχέση με μία ανήλικη, χωρίς, όπως φαίνεται, να γνωρίζει την πραγματική της ηλικία.

Σε βάρος του νεαρού είχε σχηματισθεί δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκου, καθώς στον υπολογιστή του, καθώς και σε ένα USB είχε βρεθεί γυμνή φωτογραφία της καταγγέλλουσας (η οποία τότε έκλεινε τα 18 της).

Ο κατηγορούμενος πέρασε το πρωί της Πέμπτης (14/02) από το κατώφλι του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, όπου κρίθηκε αθώος. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, από την ακροαματική διαδικασία αποδείχτηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με την ανήλικη χωρίς να γνωρίζει ότι δεν είχε συμπληρώσει τα 18 χρόνια αφού του απέκρυπτε την πραγματική της ηλικία.

Η δε επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στο πλαίσιο των συνομιλιών που αντάλλασσαν μέσω Facebook και έγινε με την συναίνεσή της.

Να σημειωθεί ότι στο Δικαστήριο δεν παραβρέθηκε η νεαρή κοπέλα, ενώ αντίθετα ο κατηγορούμενος παρουσιάστηκε κανονικά, αν και πλέον διαμένει στο εξωτερικό.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα