Έστησε απάτη σε βάρος της πρώην του για να πάει διακοπές

Έβαλε αγγελία ενοικίασης του διαμερίσματος της εν αγνοία της και έπαιρνε προκαταβολές

Μια απίστευτη απάτη έστησε 29χρονος Βρετανός σε βάρος της πρώην συντρόφου του, βάζοντας το διαμέρισμά της σε αγγελίες για ενοικίαση, χωρίς η ίδια να είναι ενήμερη, μόνο και μόνο για να πάει για διακοπές στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mirror, ο Phillip Allman συνελήφθη, όταν διαπιστώθηκε η απάτη που έστησε με ενοικίαση διαμερίσματος, στο οποίο φιλοξενείτο από την πρώην σύντροφό του. Ο Allman είχε σχέση για 6 χρόνια με τη Lucy Sharp, αλλά είχαν χωρίσει. Στη συνέχεια τον είχε δεχτεί προσωρινά στο διαμέρισμά της, μέχρι αυτός να βρει χώρο διαμονής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο διαμέρισμα, άρχισε να το διαφημίζει για ενοικίαση προς 400 λίρες Αγγλίας, ενώ ζητούσε εγγύηση 400 λιρών. Πολλά από τα θύματά του κατέθεσαν στο δικαστήριο, ότι ο 29χρονος τους έδειχνε τον χώρο και τους έλεγε, ότι θα ήταν σύντομα διαθέσιμος. Τότε του μετέφεραν στον λογαριασμό του ποσό για το ενοίκιο και την εγγύηση.

Κατά τη σύλληψή του ισχυρίστηκε, ότι ένιωθε συντετριμμένος και χρειαζόταν τα λεφτά, για να «ξεφύγει» στην Αγία Νάπα της Κύπρου μαζί με ένα φίλο του.

Σχετικά Tags

Απάτη Κύπρος