«Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω δύο ευρώ για να φάω»! (Βίντεο)

Η «Θεοδοσία» από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την εποχή που αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες…

Τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη την γνωρίσαμε καλύτερα φέτος ως Θεοδοσία στις Άγριες Μέλισσες. Η ίδια μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, στην εκπομπή του Star «Φωλιά των Κου Κου».

Γιατί έχει δύο επίθετα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη;

Μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε γιατί έχει δύο επίθετα. «Το “Χειλά” είναι του μπαμπά, το “Φαμέλη” της μαμάς, που την έχω χάσει και το χρησιμοποιώ για συναισθηματικούς λόγους. Την έχασα στα 16 μου, ήταν πολύ δύσκολο», είπε η ηθοποιός.

Γιατί προτίμησε τις Άγριες Μέλισσες από το Κόκκινο Ποτάμι

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε ακόμη γιατί προτίμησε το ρόλο που της δόθηκε στις Άγριες Μέλισσες και πώς τελικά δεν εντάχθηκε στο καστ του Κόκκινου Ποταμιού. «Ο Μανούσος Μανουσάκης μου έκανε πρόταση για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Κόκκινο ποτάμι”, αλλά δεν έκατσε. Επειδή ήταν δύσκολο το πρόγραμμά μου το καλοκαίρι, μου άρεσε που στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος δεν ήταν πρωταγωνιστικός. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης μου εκμυστηρεύτηκε ότι δεν ήθελε να με δει για τη σειρά».

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Εχω ψάξει το σπίτι για να βρω ένα 2ευρω

Η «Θεοδοσία» από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε και για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα της και για τις εποχές που τα έφερνε δύσκολα πέρα. «Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρα και σκάλες θα πάω να καθαρίσω. Είναι δουλειά. Δεν έχω τέτοια θέματα. Και τώρα θα το έκανα αν δεν είχα δουλειά και λεφτά. Έχω βρεθεί να ψάχνω στο σπίτι μου να βρω δυο ευρώ για να φάω. Τα έχω ζήσει αυτά. Όταν έκανα το «Ουζερί Τσιτσάνης» υπήρχαν φορές που πήγαινα στο γύρισμα για να φάω από το μπουφέ, δεν είχα λεφτά να φάω… Το μικρότερο μεροκάματο που έχω βγάλει από το θέατρο είναι 36 ευρώ για τέσσερις μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ κλείνοντας περιέγραψε πώς τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και καλύτερα: «Τώρα φτου, φτου, ξυπνάω και απορώ βγάζω λεφτά από το θέατρο;».

Αποκαλυπτική και για τα προσωπικά της η «Θεοδοσία» των Άγριων Μελισσών

Στον ρόλο της στο σήριαλ, η Χριστίνα Χειλά Φαμελη, παίζει μία γυναίκα, τη «Θεοδοσία» της οποίας ο άνδρας μοιάζει να είναι… αλλού. Εκείνη δηλώνει ότι στην πραγματική της ζωή δε θα μπορούσε να το δεχτεί! «Είμαι τόσο εγωίστρια που δεν θα μείνω με έναν άνθρωπο που δεν είναι 100% σε μένα, ξενερώνω. Μου έχει τύχει να είμαι με έναν άνθρωπο και το μυαλό μου να είναι αλλού, αλλά ποτέ δεν έχω απατήσει. Έχω ερωτευτεί συμπρωταγωνιστή, αλλά αυτές οι σχέσεις κρατάνε συνήθως όσο κρατάει η δουλειά».

Δείτε στο video τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:

Σχολιάστε