Ήμαρτον!!! Ανάγκασαν την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης να παραιτηθεί επειδή είπε «όχι» στον εποικισμό! «Κατακριτέες προσωπικές απόψεις», λέει το κόμμα...

Την παραίτησή της υπέβαλε η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου, πριν από λίγη ώρα, στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, την οποία έκανε δεκτή.

Και αυτό διότι έστειλε επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τα μέλη της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας αντιδρώντας στην προοπτική να μετατραπούν και τα Μελίσσια Αττικής σε hot spot, εγκαθιστώντας σε πτέρυγα του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ» πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης διατύπωσε την αντίθεσή της, χθες, στη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Η επιστολή που έστειλε η πρώην πλέον πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ είναι η παρακάτω:

Η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι «αποτελούν προσωπικές απόψεις της επιστολογράφου», με την παρακάτω δήλωση του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ κ. Τάσου Γαϊτανη:

«Οι συγκεκριμένες δηλώσεις είναι κατακριτέες, δεν εκφράζουν τη ΝΔ, αλλά αποτελούν προσωπικές απόψεις της επιστολογράφου. Για το θέμα αυτό έχει επιληφθεί το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της ΟΝΝΕΔ, η οποία έχει και την ευθύνη του θέματος».

Σχολιάστε