Αηδία στην Θεσσαλονίκη: 100 οπαδοί την έπεσαν στην Κ-16 του Ολυμπιακού!

Στιγμές τρόμου για τα παιδιά, στην επίδειξη δύναμης της αλητείας. Στο νοσοκομείο χτυπημένος με σιδηρολοστό ο υπεύθυνος της σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη…

Από εκείνες τις ειδήσεις που σε κάνουν και ντρέπεσαι. Για το τι τελικά συμβαίνει γύρω από τον αθλητισμό. Και κυρίως για εκείνους που οπλίζουν τα χέρια των ανεγκέφαλων, προκαλώντας ωμή βία και ανεξέλεγκτη «αλητεία».

Πριν από λίγο όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη πραγματικά είναι σοκαριστικά.

Σοκαρισμένοι είναι και οι πιτσιρικάδες της σχολής του Ολυμπιακού στη συμπρωτεύουσα. Εκείνοι είχαν το «προνόμιο» να ζήσουν κάτι απερίγραπτο. Την εισβολή και επιδρομή 100 χουλιγκάνων που έστειλαν τον υπεύθυνο της σχολής στο νοσοκομείο!

Ναι, δυστυχώς. Η ιστορία που περιγράφουμε είναι 100% αληθινή. Είχε ένα φιλικό η ομάδα κ-16 της σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Με το Πολυδένδρι, στα γήπεδα στα ΤΕΦΑΑ (Θέρμη). Εκεί λοιπόν και χωρίς να καταλάβει κανείς το «πώς» και το «γιατί», βρέθηκαν εκατό χούλιγκαν που σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών –κάποιοι από αυτούς- έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Η επίθεση τους κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα σκηνικό απίστευτης τρομοκρατίας.

Χτύπησαν με σιδηρολοστό τον Γιώργο Χοχλάκη, τον υπεύθυνο της σχολής του Ολυμπιακού. Χτύπησαν και τον γιο του. Και έχοντας μπει πια μέσα στο γήπεδα εκφόβισαν τα παιδιά και άρπαξαν ότι έφερε το διακριτικό των Ερυθρόλευκων. Φανέλες, μπάλες, οτιδήποτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Χοχλάκης έδωσε ήδη κατάθεση στην Αστυνομία και πάει στο νοσοκομείο. Παράλληλα ενημερώθηκε το τμήμα Αθλητικής Βίας.

Σχολιάστε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>