Μεσολόγγι: Αθώα η χήρα για τη δολοφονία του δασκάλου από το Αγρίνιο!

Ο Νίκος Μέντζος βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του τον Απρίλιο του 2011…

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Μεσολογγίου για την χήρα του δασκάλου από το Αγρίνιο, Νίκου Μέντζου, η οποία κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Οι συγγενείς της γυναίκας, που ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα, δέχθηκαν με ικανοποίηση και χαρά την απόφαση του Δικαστηρίου. Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα agriniopress.gr, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή της κατηγορουμένης, καθώς ήταν εκείνη που είχε κίνητρο να τον δολοφονήσει, δεδομένου ότι το θύμα έπαιρνε χρήματα από το κοινό ταμείο και τροφοδοτούσε την ερωμένη του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 46χρονος δάσκαλος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Ρουπακιά, κοντά στην πόλη του Αγρινίου, ανήμερα της Μεγάλης Πέμπτης το 2011. Αρχικά το τραγικό συμβάν αποδόθηκε σε αυτοκτονία, ωστόσο μετά από έρευνα και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία, για την οποία κατηγορήθηκε η σύζυγός του.

Σχολιάστε