ΑΙΧΜΕΣ: Με νέο στυλ

**Ο Πέτρος Μπούτος είναι ο άνθρωπος που έχει το σχεδιασμό του προγράμματος του Mega που θα βγει στις οθόνες το τηλεοπτικό διάστημα.

**Και η διεύθυνση προγράμματος είναι ήδη ενισχυμένη με πρόσωπα και στελέχη από το παλιό Mega και άλλους.

 

**Η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, με εμπειρία στο πρόγραμμα  έχει πλέον νέα αρμοδιότητα στον ΣΚΑΪ, στη διεύθυνση μάρκετινγκ και προγράμματος.

**”Δεν το κουνάει απ’ επαέ”, την ακούσαν να λέει, στους συνεργάτες της.Πως το φώναζε ο Ορφέας Αυγουστίδης στη “Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο”;  Κάπως έτσι…

 

**Το “My style rocks” φαίνεται να σάρωσε χθες και να έφερε και νεανικό κοινό στο κανάλι. Αλλά, είναι μόνο η πρώτη μέρα.

 

**Μαζεύονται σύννεφα στην ΕΡΤ. Και δεν είναι μόνο η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ, που δείχνει πως από την  πλευρά της, τελείωσε η περίοδος χάριτος.

 

**Είναι και οι ακροδεξιοί του κόμματος που περιμένουν στη γωνία για το πρώτο μεγάλο σφάλμα που  θα γίνει. Και στο ραδιομέγαρο έχουν και τους “πρόθυμους” για να δημιουργήσουν καταστάσεις.

 

**Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν οδηγίες για την ενδυμασία των παρουσιαστών και των παρουσιαστριών στην  ΕΡΤ, αλλά το χθεσινό αμάνικο στο (ανανεωμένο) δελτίο ειδήσεων, κέρδισε τις καρδιές των τηλεθεατών.

**Και καθώς φαίνεται πως υπάρχουν υπάρχουν υπόγειες εξελίξεις στα πνευματικά, να θυμηθούμε και ένα από τα πρωτοσέλιδα του “Εθνους”, περί ΑΕΠΙ, όταν τη δημοσιογραφική διαχείριση της εφημερίδας είχε η 24Media.