Μπουρδούμης–Χατζηγεωργίου: Ο λόγος που οδήγησε στον χωρισμό!

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ώρες η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου έδωσαν τέλος στη σχέση τους μόλις έναν μήνα πριν τον γάμο τους!

Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό είχε αρχίσει τις προετοιμασίες για τον γάμο του, που είναι προγραμματισμένος για τις 23 Σεπτεμβρίου. Κι ενώ βρίσκονταν σε νησί του Αιγαίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος έκαναν λόγο για έντονο καυγά.

Μάλιστα η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που εκφράζουν τον προβληματισμό για το αν η σχέση θα αποκατασταθεί ή θα οδηγηθεί σε οριστικό ναυάγιο, που θα σήμαινε και την ακύρωση του γάμου.

Το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο ζευγάρι, την Πέμπτη που μας πέρασε κι ενώ σχεδίαζε να συνεχίσει τις διακοπές του στην Κω και να επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος του μήνα, ακύρωσε τα σχέδιά του. Όλα έμοιαζαν παραμυθένια μέχρι την περασμένη Τρίτη. Η ξαφνική διαφωνία ήρθε να ανατρέψει τα πάντα και για πρώτη φορά βιώνουν τη μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους.

Από εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα ανεβάζει φωτογραφίες που απεικονίζεται μόνη ή με τους φίλους της, προσπαθώντας να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη, αλλά και το σοκ, αφού μέχρι και πριν από μία εβδομάδα βρισκόταν στη διαδικασία αποστολής προσκλητηρίων του γάμου. (govastileto.gr)

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα