Ανατιμήσεις – φωτιά σε καύσιμα, καπνό, καφέ, ποτά, φορολογία στα Ι.Χ

Τα νέα μέτρα και οι επιβαρύνσεις που θα προβλέπει ο μηχανισμός διόρθωσης αποκλίσεων και οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών για το κλείσιμο της αξιολόγησης και το ζήτημα του χρέους, κυριαρχούν σήμερα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων του Αθηναϊκού Τύπου. Άλλα θέματα που επίσης προβάλλονται είναι οι περικοπές στις συντάξεις, οι ζυμώσεις και οι διαφωνίες  στο χώρο της Κεντροαριστεράς, οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, οι προσπάθειες να αδειάσει ο Πειραιάς από πρόσφυγες, η υπόθεση με τη σεξουαλική παρενόχληση από τον πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, η  κόντρα Φίλη – ιεραρχών, η έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων και οι αποκρατικοποιήσεις.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Ληστεία από την «πρώτη φορά Αριστερά» – Την Τετάρτη στη Βουλή τα νομοσχέδια με το δεύτερο κύμα της καταστροφής – Τέλος 10% στη συνδρομητική τηλεόραση! Πρωτοφανές χαράτσι στη σταθερή τηλεφωνία – Ανατιμήσεις – φωτιά σε καύσιμα, τσιγάρα (και ηλεκτρονικά), καπνό, καφέ, ποτά – Αλλάζουν όλα προς το χειρότερο για το ΙΧ.

ΕΘΝΟΣ:  Τα μυστικά του κόφτη δαπανών – Η ακριβής λειτουργία του αυτόματου μηχανισμού διόρθωσης των αποκλίσεων – Ποιοι κωδικοί του προϋπολογισμού θα περικόπτονται κατά προτεραιότητα αν χρειαστεί – Σε ποιες περιπτώσεις κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις – … και  κόφτη απεργιών απαιτεί το ΔΝΤ.

 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : Μήνυμα Αντισυνταγματάρχη: «Ο Στρατός έτοιμος για ρήξεις» – Ο Τσίπρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων «προφητεύει» από το 2014 όσα ζούμε σήμερα!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Πόσο μειώνονται οι συντάξεις με το νόμο Κατρούγκαλου – Αποκλειστικό – Βαρύς ο λογαριασμός για νέους αλλά και παλαιούς συνταξιούχους.

ΕΣΤΙΑ : Κρίσιμη ατζέντα για το φθινόπωρο – Ανασχηματισμός τώρα, χρέος και εκλογές τον Οκτώβριο .

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ:  Το θα κόβει ο «κόφτης» – Ιδού οι κωδικοί που θα υποστούν περικοπές πρώτοι, εάν… – Διαρκείς τηλεδιασκέψεις καθόρισαν τα πεδία από όπου θα μειώνονται δαπάνες – Επενδυτικές δαπάνες – Προγράμματα ΕΣΠΑ – Κονδύλια κοινωνικών παροχών, μεταφορές και εκπαίδευση.

ΤΑ ΝΕΑ :  Φόροι χωρίς ανάσα – Ο πίνακες με όλες τις επιβαρύνσεις – ΙΧ – Καύσιμα – Καφές – Κάπνισμα – Μπίρα – Τουρισμός – Τηλεφωνία – Τηλεόραση – Σε ποια νησιά καταργείται ο μειωμένος ΦΠΑ.

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Έρχεται «φορο- βόμβα» σε επενδυτικούς τίτλους – ΥΠΟΙΚ: Εξετάζει την αύξηση της φορολόγησης των χαρτοφυλακίων σε κινητές αξίες – Ποιο είναι το σχέδιο του ΥΠΟΙΚ για τις επιβαρύνσεις.