Απάντηση ΠΑΟΚ και Ξάνθης στις κατηγορίες του «ONE Channel» κατά του Ιβάν Σαββίδη (video)

Και ο «πόλεμος» Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Κυριακής 01/12, καλά κρατεί!

Σε ρεπορτάζ το οποίο μεταδόθηκε την Τρίτη 03/12, το «ONE Channel», το οποίο ανήκει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη, κατήγγειλε εμπλοκή της ΠΑΕ Ξάνθη με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Η αντίδραση της Ξάνθης στο ρεπορτάζ του «ONE Channel», ήρθε το ίδιο βράδυ, με τη θρακιώτικη ομάδα να αναφέρει ότι, τόσο ο Χρήστος Πανόπουλος όσο και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης «θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους, όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ιθυνόντων των Ακριτών:

«Με αφορμή τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε σήμερα από το κανάλι One TV και που αναφέρεται στους επιχειρηματίες κ. Χρήστο Πανόπουλο και κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη “μεγαλομετόχους”, ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ΑΟ, οι τελευταίοι θα προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουν το όνομά τους όπως κι αυτό των εταιρειών τους».

H αντίδραση του ΠΑΟΚ

Άμεση ήταν και η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, δηλώνοντας ότι θα δώσουν ραντεβού στα δικαστήρια με τους «επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες. Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: