Απίστευτο: Αγκαλιάστηκαν Άδωνις και Πολάκης! Το περιστατικό με τις κατσαρίδες...

Χαμός έγινε στο εντευκτήριο της Βουλής. Εκεί βρισκόταν ο υφυπουργός, Νότης Μηταράκης, ο οποίος έπινε τον καφέ του μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ και περίμενε να ξεκινήσει η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Βουλής, του Κώστα Τασούλα.

Χωρίς καλημέρες κι άλλες χαιρετούρες «μπουκάρει» ο πρώην υπουργός, Παύλος Πολάκης στο καφενείο και απεθυνόμενος στον κ. Μηταράκη του λέει: «Εχεις ddt στο σπίτι σου;»

Υπενθυμίζεται ότι το ddt ήταν παλιό ισχυρό παρασιτοκτόνο και ο Πολάκης θέλησε να ψέξει τον Μηταράκη που είπε ότι βρήκε κατσαρίδες στο γραφείο του.

Ο κ. Μηταράκης του απαντά: «Για να σε έχει ενοχλήσει τόσο πολύ σημαίνει ότι είπα κάτι πολύ σημαντικό».

Ο κ. Πολάκης επέμεινε: «Δεν έχεις ddt στο σπίτι σου; Τι είναι αυτά που λες;».

«Εγώ είπα για κατσαρίδες», συνεχίζει ο Μηταράκης για να πει ο Πολάκης: «Όχι, είπες για κατσαρίδες στο γραφείο του υπουργού».

Εκείνη την ώρα γίνεται και η μεγάλη έκπληξη. Περνά τυχαία ο Άδωνις Γεωργιάδης από εκεί, κι αν κάποιοι νόμιζαν ότι θα πλακωθεί ξανά με τον Πολάκη διαψεύστηκαν. Αγκαλιάζονται και χαιρετιούνται σαν παλιοί φίλοι, όταν μόλις πριν από μερικούς μήνες βρίζονταν στην Βουλή και ο ένας απειλούσε τον άλλο ότι θα τον κλείσει στην φυλακή, πότε για το ΚΕΕΛΠΝΟ και πότε για τη Novartis!

Όταν ρώτησαν τον κ. Γεωργιάδη γιατί αυτή η τόσο θερμή χειραψία αυτός δικαιολογήθηκε: «Έπεσε πάνω μου, τι να κάνω, πολιτικός πολιτισμός…».

Για να επιβεβαιωθεί τελικά ότι τα μίση και τα πάθη στην πολιτική είναι αστειότητες!

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα