Απόψε στο “Star Academy”

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε στην Ακαδημία τα πρώτα μαθήματα γυμναστικής, με τη fitness instructor Βασιλική Δημητροπούλου, η οποία αφού μοίρασε τους σπουδαστές σε ντουέτα, τους έβαλε να κάνουν παρατηρήσεις ο ένας ως προς τη φυσική κατάσταση και την εικόνα του άλλου.

 

Η καθηγήτρια φωνητικής Πολίνα Πρελορέντζου είχε επίσης την ευκαιρία να κάνει το πρώτο της μάθημα με την ομάδα της, στην αίθουσα Απόλλωνας. Η Πολίνα ανέλαβε τους Ειρήνη Ασιαλέμ, Έλενα Κορωναίου, Στέλιο Καλλίτση, Σταύρο Γιάννου, Ιωάννα Μπάλτα, Dalida Gutierrez και Μάκη Τσώτση.

 

Τα κομμάτια που ανατέθηκαν στους Σπουδαστές της Ακαδημίας για αυτή την εβδομάδα είναι όλα κατόπιν δικών τους προτάσεων, αφού το θέμα μας είναι οι Αφιερώσεις.

 

Κάθε σπουδαστής αφιερώνει το τραγούδι που θα πει σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο και μας μιλά για την προσωπική ιστορία που κρύβεται πίσω από το κάθε κομμάτι.

 

Συγκεκριμένα η ανάθεση των τραγουδιών αφορά στους:

Ειρήνη Ασιαλέμ, «Για που το έβαλες καρδιά μου»

Έλενα Κορωναίου, «Τα ήσυχα βράδια»

Dalida Gutierrez, «Mais que nada»

Στέλιο Καλλίτση, «Το παλιό μου παλτό»

Ιωάννα Μπάλτα, «Long Train Running»

Θωμάς Τσώτσης, «Φοβάμαι για σένα»

Σταύρος Γιάννου , «Για σένανε μπορώ»

 

Η Ειρήνη, εξηγώντας ότι αφιερώνει το τραγούδι που θα πει στην αδερφή της, που την έχασε σε δυστύχημα, δεν αντέχει και ξεσπά σε δάκρυα (Για που το έβαλες καρδιά μου).

 

Η Πολίνα προσπαθεί να την αποφορτίσει, της κρατά το χέρι και λίγο αργότερα έχει μια προσωπική συζήτηση μαζί της, στο Γραφείο Καθηγητών. Εκεί της ζητά να την εμπιστεύεται και να της μιλά για ότι την απασχολεί, ώστε να μπορούν να προχωρήσουν.

 

Η Πολίνα αναφέρει ότι και η ίδια έχει χάσει τον πατέρα της, κάτι που την πονά πολύ ακόμη και τώρα.

 

Στο δεύτερο γκρουπ σπουδαστών ο Δεναχής Κωστόπουλος , ο καθηγητής φωνητικής, αναθέτει τα ακόλουθα στους:

Σκεύη Ιωάννου, «Εγώ για σένα»

Στυλιανό Ξάνθο, «Το μερτικό μου απ’ τη χαρά»

Ζαφείρης Παρασκευόπουλος, «Άκου»

Κατερίνα Ζήνωνος, Της καληνύχτας τα φιλιά»

Φαίη Μπαζιώτη, «Δεν έχω πολλά»

Γιάννης Μιχελής, «Έσπασε η Νύχτα»

Δημήτρης Ντέντε, «Ασημένια Σφήκα»

Ηρόδοτος Αχιλλέως, «Κουπαστή»

 

Μετά το τέλος των μαθημάτων οι Σπουδαστές περνούν χαλαρές ώρες στην Ακαδημία. Η Δαλιδά με την Έλενα αγκαλιά στην αιώρα, κάνουν σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κεφαλονιά.

 

Αργότερα όλοι μαζί οργανώνουν ένα τρελό γλέντι με όργανα και τραγούδια, χορεύοντας τσιφτετέλι και όχι μόνο… Που? Στην κουζίνα!

 

Η Δαλιδά φτιάχνει μια χειροτεχνία με φωτογραφίες των δικών της και τις κρεμά πάνω από το κρεβάτι της. Αργότερα μέσα στην ημέρα, κουλουριάζεται ξαπλωμένη και μελαγχολική κάτω από τις φωτογραφίες, μέχρι που ο Δημήτρης (Ντέντε) την σηκώνει και τον ακολουθεί…

 

Η Δαλιδά φαίνεται να έχει όμως την τιμητική της, αφού ο Γιάννης την πλησιάζει παιχνιδιάρικα σε άλλη στιγμή και της ζητά να του κάνει μασάζ …

Το βράδυ κλείνει με εκπλήξεις απ την παραγωγή: μια βραδιά sushi χαλαρώνει τους Σπουδαστές και τους φέρνει πιο κοντά …

 

Η Έλενα εξομολογείται στον Θωμά ότι στο παρελθόν ίσως και να υπήρξε θύμα στις σχέσεις της… με δική της ευθύνη. Έχει μετανιώσει για κάποιες επιλογές της, καταλήγει όμως στο ότι οι επιλογές μας, μας κάνουν αυτό που είμαστε σήμερα.

 

 

 

 

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα