Ασταμάτητος ο Αρκάς ανοίγει «πυρ» κατά Α.Τσίπρα: Η δασκάλα του «πιτσιρικά» πρωθυπουργού… αυτοκτονεί

Τα «παιδικά χρόνια ενός πρωθυπουργού» συνεχίζονται, παρόλο που η λεζάντα αυτή δεν υπάρχει αφού μετά από τόσα και τόσα σκίτσα είναι, πλέον… αχρείαστη.

Ο Αρκάς με το τελευταίο του «χτύπημα» εστιάζει στο… μπέρδεμα του Αλέξη Τσίπρα πριν λίγα εικοσιτετράωρα όταν επισκέφθηκε το Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις ερευνητικές εγκαταστάσεις στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο πρωθυπουργός, συζήτησε με επιστήμονες και τεχνικούς για τα οφέλη του υδρογόνου στην αυτοκίνηση.

Οι επιστήμονες, στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν πως δεν είναι επικίνδυνη η χρήση του, τόνισαν ότι αυτήν την στιγμή σε χώρες όπως η Γερμανία, λειτουργούν περισσότερα από 100-120 υδρογονάδικα (σ.σ. σημεία παροχής υδρογόνου για αυτοκίνητα που κινούνται με αυτήν την τεχνολογία).

Ο πρωθυπουργός, επιχειρώντας να κλείσει την κουβέντα με χαλαρή διάθεση, μπέρδεψε το υδρογόνο για το οποίο γινόταν η συζήτηση με το… ήλιο, αφού είπε: «Εμείς εδώ μόνο στα μπαλόνια το χρησιμοποιούμε».

Κι εδώ… μπαίνει ο Αρκάς

Στο νέο του σκίτσο, ο «μικρός» Αλέξης Τσίπρας κοιτά ένα κόκκινο μπαλόνι, με δυο φίλους του να λένε: «Αυτά τα μπαλόνια τα φουσκώνουν με ήλιο».

Για να τους απαντήσει: «Γιατί, αν τα φουσκώσουν βράδυ δεν σηκώνονται;».

Δείτε το σκίτσο

Δεύτερο χτύπημα με… απαγχονισμό

Στην συνέχεια ο Αρκάς επανήλθε, με νέο σκίτσο που δείχνει τον ήρωά του να στέκεται μπροστά στον χάρτη της Ελλάδας και να λέει στην δασκάλα του: «Τελείωσα με την γεωγραφία! Θέλετε να με εξετάσετε και στην Χημεία;».

Εκείνη, έχει ανέβει σε μια καρέκλα κι έχει περάσει μια θηλιά στον λαιμό, έτοιμη να αυτοκτονήσει…

Δείτε το

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα