Αυτή είναι η δικηγόρος που έκλεψε την καρδιά του Σταν! (Εικόνες)

«Όταν αγαπάς, σε λιμάνια σταθμούς και σε τρένα πηγαίνεις και τρέχεις και πας! Όταν αγαπάς, δεν υπάρχει γραμμή να χωρίζει τι θέλεις, τι πρέπει, τι μη…» λένε οι στίχοι της παλαιότερης επιτυχίας του Stan και αυτή την περίοδο φαίνεται πως βιώνει ξανά αυτό το συναίσθημα!

Ερωτευμένος πάλι είναι ο γνωστός τραγουδιστής με νεαρή ασκούμενη δικηγόρο που ακούει στο όνομα Βέρα Σωτηροπούλου. Το όμορφο ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού «Ok!» σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνει τα ψώνια και τη βόλτα του με casual ντύσιμο και μεγάλα χαμόγελα.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, το ειδύλλιο ξεκίνησε το καλοκαίρι και οι δυο τους έχουν επιλέξει να κινούνται διακριτικά. Δεν έχουν δημοσιεύσει (ακόμα) κοινή τους φωτογραφία στα social media ούτε έχουν πραγματοποιήσει κοινή κοσμική εμφάνιση. Η γλυκιά δικηγόρος, ωστόσο, έχει αναρτήσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες της από τις βραδιές κατά τις οποίες διασκέδασε στο κέντρο όπου τραγουδάει ο αγαπημένος της μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Να θυμίσουμε πως έναν χρόνο σχεδόν πριν έγινε γνωστό πως ο Stan χώρισε από τη Δήμητρα Μίμη, με την οποία διατηρούσε δεσμό πέντε ολόκληρα χρόνια. Έκτοτε δεν απασχόλησε τη δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή, παρά μόνο με τα τραγούδια του. Μέχρι τώρα, που ο φτερωτός θεός τον ξανασημάδεψε με τα βέλη του.

Σχολιάστε