Αυτή είναι η Ελληνοαμερικανίδα «κολλητή» της Κάιλι Τζένερ, που την παραβγαίνει σε γοητεία και… καμπύλες! (Εικόνες - Βίντεο)

Με καμπύλες που… κόβουν την ανάσα και με περισσότερους από 6 εκατ. followers στο Instagram, η Αναστασία Καρανικολάου δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μία από τις πιο διάσημες influencers του πλανήτη!

Κι αυτό, χωρίς καν να υπολογίσουμε τη στενή φιλία της με την Κάιλι Τζένερ, με την οποία γνωρίζονται από παιδιά. Από τότε δηλαδή, που ο χρηματιστής πατέρας της την πήρε μαζί του στη βίλα των Καρντάσιαν, σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, ανοίγοντάς της την πόρτα σε έναν κόσμο «γεμάτο πιθανότητες».

Η 22χρονη Ελληνοαμερικανίδα με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, χάρη στο επιχειρηματικό της δαιμόνιο, μπορεί, πλέον, να ταξιδεύει διαρκώς σε εξωτικούς και μη προορισμούς, όπου και φωτογραφίζεται σε σέξι, ιδιαίτερα αποκαλυπτικές πόζες, φροντίζοντας να μην αφήνει ποτέ το φιλοθεάμον κοινό της παραπονεμένο!

Η ξανθομαλλούσα καλλονή απολαμβάνει στο έπακρο την «Όμορφη Τρελή Ζωή», όπως λέει και το tattoo που έχει «χτυπήσει» στον δεξιό της γοφό.

Κι εμείς την καμαρώνουμε από απόσταση… ασφαλείας!

Σχολιάστε