Αυτή είναι η επικοντίστρια που χτυπάει κορυφή στις… προτιμήσεις του ανδρικού κοινού!

Είναι Καναδέζα, από τις κορυφαίες αθλήτριες παγκοσμίως στο άλμα επί κοντώ, με προσωπικό ρεκόρ τα 4,82 μέτρα και φέτος τον Αύγουστο κατάφερε να κερδίσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κατερίνα Στεφανίδη στο μίτινγκ IAAF Diamond League στο Παρίσι!

Η Alysha Newman, όμως, δεν διακρίνεται μόνο για τις εντυπωσιακές επιδόσεις της στα στάδια του πλανήτη. Η γεννημένη στο Λονδίνο του Οντάριο επικοντίστρια είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Τόσο όμορφη, ώστε κάθε φορά που η 25χρονη αθλήτρια συμμετέχει σε κάποια μεγάλη διοργάνωση, όσοι βρίσκονται στο στάδιο χάνουν τις προσπάθειες των αντιπάλων της, καθώς τα μάτια τους είναι… μονίμως στραμμένα σε εκείνη, ακόμη κι όταν κάνει ζέσταμα (ή κυρίως τότε)!

Αναμενόμενα, η… αδιανόητα σέξι φωτογραφία της από τις διακοπές της στα Νησιά Κέιμαν, την οποία δημοσίευσε στα social media, προκάλεσε δικαιολογημένο πανικό στους θαυμαστές της.

Εξάλλου, μπορεί η Alysha εντός στίβου να μην ανεβαίνει και τόσο συχνά στο βάθρο, όσον αφορά, όμως, στα υπόλοιπα οφθαλμοφανή προσόντα της, η «καυτή» επικοντίστρια «χτυπάει» πάντα κορυφή… στις προτιμήσεις του ανδρικού κοινού!

Δείτε εδώ επιδόσεις η γυναίκα…

Σχολιάστε