Αυτή είναι η καθηγήτρια φωνητικής που μας άφησε… άφωνους! (Εικόνες - Βίντεο)

Είναι τραγουδίστρια, YouTuber και καθηγήτρια φωνητικής, με τη Μαρία Βοσκοπούλου, την κόρη του Τόλη (ένας είναι ο Τόλης) και της Άντζελας Γκερέκου, να είναι μία από τις αγαπημένες της μαθήτριες.

Ο λόγος για τη Chryssanthemis, όπως είναι γνωστή στο χώρο, η οποία, πέραν του γεγονότος ότι ανήκει στο δυναμικό της Panik Records, μέσω της οποίας έχει κυκλοφορήσει 3 singles, με τη Μαρία να πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ του ενός από αυτά (το «Ταξίδι στο Όνειρο»), διαθέτει και δικό της studio ηχογραφήσεων.

Επίσης είναι μια… πολύ όμορφη γυναίκα!

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, ανοίγει την καρδιά της για την ασύγκριτη εμπειρία του να εμφανίζεται στο πλευρό του Τόλη (είπαμε, ένας είναι ο Τόλης).

chryssanthemis_official: Η χθεσινή βραδιά στο θέατρο @toalsos ήταν από εκείνες τις μαγευτικές βραδιές… που αισθάνεσαι τη μουσική να σε διαπερνά και να αγγίζει τα βάθη της ψυχής σου! Έτσι ήταν για ‘μένα η χθεσινή βραδιά στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου που για ακόμα μια φορά μου έδωσε μια θέση δίπλα του… Σας ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε και με αγκαλιάσατε με το ζεστό σας χειροκρότημα… κάτω από την πανσέληνο! Νομίζω ότι κάθε καλλιτέχνης ζει για στιγμές σαν κι αυτήν! Έτσι απλά…

Εμείς, από την πλευρά μας, εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την ασύγκριτη εμπειρία του να ανακαλύπτουμε μια καθηγήτρια φωνητικής, η οποία μας… άφησε με ανοιχτό το στόμα!

Δείτε τη Μαρία Βοσκοπούλου να πρωταγωνιστεί στο βιντεοκλίπ της Chryssanthemis:

Σχολιάστε