Βάνα Μπάρμπα: Η Φαίδρα έχει να δει τον πατέρα της πολλά χρόνια, δεν του το συγχωρώ!

Η Βάνα Μπάρμπα εμφανίστηκε στον Γιώργο Λιάγκα μετά την ιστορική παρεξήγηση που είχε γίνει στην εκπομπή «Πρωινό μου» την οποία παρουσίαζε με την τότε σύζυγό του, Φαίη Σκορδά.

Η κ. Μπάρμπα τότε είχε παρεξηγηθεί γιατί δεν της δόθηκε στην εκπομπή ο χρόνος που της είχαν υποσχεθεί και αποχώρησε εκνευρισμένη.

Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει τις κόντρες και αφού συγχώρεσαν ο ένας τον άλλον, η ηθοποιός έδωσε στην εκπομπή του μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική της ζωή και το παιδί της.

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το βάρος της μοναχικής μητρότητας που η ίδια επέλεξε και τον πρώην σύζυγό της από τον οποίο δεν ζήτησε ποτέ διατροφή.

Το «αγκάθι» της Βάνας όμως, είναι ότι ο Αναστάσης Μαρασλής δεν έχει κρατήσει καμία σχέση με την 18χρονη κόρη της Φαίδρα και αυτό δεν μπορεί να του το συγχωρέσει.

Η κ. Μπάρμπα αναφέρθηκε στις σπουδές και την ενασχόληση της Φαίδρας με το μόντελινγκ, ενώ σχολίασε πώς όλες οι επιλογές της είναι στα πλαίσια της ελευθερίας που η ίδια της έχει παραχωρήσει.

Η κ. Μπάρμπα υποστήριξε ότι ήταν λάθος της να ασχοληθεί με την πολιτική καθώς θεωρεί ότι δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, παρά μόνο στην χώρα της.

Σχολιάστε