Βίντεο: Boeing C-17 πραγματοποιεί «σλάλομ» ανάμεσα σε ουρανοξύστες

Οι εργαζόμενοι στους ουρανοξύστες του Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, πάγωσαν όταν είδαν ένα αεροπλάνο της Βασιλικής Αυστραλιανής Πολεμικής Αεροπορίας να πετά λίγα μόλις μέτρα από τα παράθυρά τους κατά τη διάρκεια φεστιβάλ.

Το αεροπλάνο Boeing C-17 συμμετείχε στο φεστιβάλ Riverfire του Μπρισμπέιν, στο πάρκο South Banks.

Τα πλάνα δείχνουν το γιγαντιαίο αεροσκάφος να πετά μέσα στην πόλη ανάμεσα στους ουρανοξύστες, με έναν θεατή να ακούγεται να λέει πως «μοιάζει με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου» την ώρα που το αεροπλάνο κάνει έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής για να αποφύγει να πέσει επάνω στα κτίρια.

Το συγκεκριμένο κόλπο έχει δεχτεί έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να το χαρακτηρίζουν «άσκοπα ανόητο και επικίνδυνο».

«Το μόνο που θα χρειαζόταν ήταν ένα μικρό λάθος και αυτά τα κτίρια και οι άνθρωποι θα καίγονταν» έγραψε κάποιος.

«Μπορεί να είναι πολύ κουλ, αλλά θα μπορούσε να πάει πολύ, πολύ, πολύ στραβά» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Κάποιοι ωστόσο, έσπευσαν να υπερασπιστούν την Βασιλική Αυστραλιανή Πολεμική Αεροπορία, λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να αποτύχει.

«Μόνο αν και οι δύο πιλότοι πάθαιναν ταυτόχρονα καρδιακή προσβολή, μόνο τότε θα κινδύνευε ο κόσμος».

Το Riverfire πραγματοποιείται κάθε χρόνο για τον εορτασμό του τέλους των τριών εβδομάδων φεστιβάλ τέχνης και πολιτισμού στο Μπρισμπέιν.

 

 

View this post on Instagram

#c17globemaster #riverfire2018 #riverfirebrisbane #avgeek #thanksforlendingmeyourbalconychamps #brisbanecity #royalaustralianairforce #thisisbrisbane #riverfire2018

A post shared by @ 4esworld on Sep 28, 2018 at 11:10pm PDT

View this post on Instagram

#c17globemaster #royalaustralianairforce #riverfire2018 #brisbane #queensland #australia #brisbanefestival2018 #avgeek #brisbanecity

A post shared by @ 4esworld on Oct 2, 2018 at 6:23pm PDT

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα