Βγάζει μπροστά τον Τσακλόγλου ο Μητσοτάκης – «Υποβιβασμός» του Βρούτση

Όπως ίσως πρόσεξαν οι πιο παρατηρητικοί, η ουσιαστική αναβάθμιση του νέου υφυπουργού Εργασίας έγινε διά στόματος του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στη συνέντευξη Τύπου από τη Θεσσαλονίκη ότι είναι ο Παναγιώτης Τσακλόγου αυτός που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τα εργασιακά και θα το παρουσιάσει προσεχώς.

«Το δουλεύει πολύ μεθοδικά ο Υφυπουργός ο κ. Τσακλόγλου και είναι μια πρόταση νόμου η οποία θα τεθεί σε διαβούλευση και θα κατατεθεί στη Βουλή πριν το τέλος του έτους», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Πρωθυπουργού.

Η αρνητική εικόνα που υπάρχει για τον Γιάννη Βρούτση, ειδικά μετά την τελευταία ΠΝΠ για τις απλήρωτες υπερωρίες και το λειψό Δώρο Χριστουγέννων, έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη παράδοση της καρέκλας του. Γιατί προφανώς η ανεπίσημη, έγινε.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Σχολιάστε