Γιάννης Κουκουράκης: Αυτό που γίνεται στις Άγριες Μέλισσες είναι πως κανείς…

«Όταν με κούρεψαν και με ξύρισαν για τον ρόλο δεν φορούσα τους φακούς για να μη δω την αλλαγή»

O Γιάννης Κουκουράκης πρωταγωνιστεί φέτος στις «Άγριες Μέλισσες» ως «Κωνσταντής». Ο ηθοποιός μίλησε στη Φωλιά των Κου Κου για τον ρόλο του στη σειρά, τις αλλαγές που χρειάστηκε να κάνει στην εμφάνιση του αλλά και τον ρόλο του στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Έχουν αμφισβητήσει σε δοκιμαστικό το ταλέντο μου λόγω της εμφάνισής μου. Αυτό που γίνεται στις Άγριες Μέλισσες είναι πως κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή αμιγώς κακός. Όταν με κούρεψαν και με ξύρισαν για τον ρόλο δεν φορούσα τους φακούς για να μη δω την αλλαγή.

Άλλοι μου έλεγαν ότι η αλλαγή είναι ωραία, άλλοι μου έλεγαν “πώς είσαι έτσι”;. Οι ηθοποιοί είναι το έμψυχο υλικό με το οποίο παίρνει ζωή, χρώμα και οστά μια ιστορία. Ο παραγωγός θέλει να φέρει εισπράξεις, οπότε θα χρησιμοποιήσει τον οποιονδήποτε.

Όταν ήμουν 25 πήγα σε οντισιόν με αμάνικο, βερμούδα, παντόφλα και με κοίταξαν με μισό μάτι. Με πήραν για το ρόλο και είπα “ευχαριστώ, δεν θέλω”. Στην ψυχή θα είμαι πάντα χίπης με μακριά μαλλιά, παντόφλα και άμμο στα πόδια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένα πάρα πολύ γλυκό παιδί. Δεν είναι ο σκηνοθέτης με τον βούρδουλα. Δεν έχω ζήσει ερωτική απιστία. Τώρα, αν μου τα έχουν φορέσει, δεν το ξέρω. Κακό δικό τους», είπε.

Σχετικά Tags

Άγριες Μέλισσες Γιάννης Κουκουράκης