Γιάννης Σπαλιάρας: Ετοιμάζεται να παίξει σε σίριαλ στο Ιράν

Η συμβουλή που έδωσε ο ηθοποιός λίγο πριν μπει το 2020

Ο ηθοποιός και μοντέλο, Γιάννης Σπαλιάρας, μέσα από την σελίδα του στο Instagram αποκάλυψε πως θα συμμετέχει σε σειρά της ιρανικής κρατικής τηλεόρασης.

«Είναι ένα ιστορικό σίριαλ που θυμίζει ντοκιμαντέρ. Είναι για την κρατική τηλεόραση του Ιράν. Θα είμαστε φιλοξενούμενοι της κυβέρνησης όσο είμαστε εκεί. Είναι Έλληνες εναντίον Περσών», είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό για τη σειρά που ετοιμάζεται να λάβει μέρος.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκμυστηρεύεται πως όσα ήρθαν ήταν αναπάντεχα για εκείνον και συμβουλεύει τους followers του να συνεχίσουν να κάνουν όνειρα και να βάζουν στόχους.

«21 Μαΐου στα γενέθλια μου καβάλησα άλογο στην παραλία Λιτοχώρου Πιερίας …αν μου έλεγες ότι μέσα σε 6 μήνες περίπου από τότε θα έχω παιξει σε διεθνή τηλεοπτική σειρά στο Μεξικό κ ότι θα προετοιμαζομαι για την δεύτερη διεθνή συνεργασία μου στο Ιράν κάνοντας ιππασία για τις ανάγκες του ρόλου φυσικά δεν θα το πίστευα κ για να είμαι ειλικρινής είναι ένα σενάριο που δεν θα μπορούσα ούτε να το φανταστώ …από την εμπειρία μου αυτή έχω να σας πω να μην το βαζετε κάτω ,να κάνετε όνειρα ,να βάζετε στόχους κ να μην σταματάτε να προσπαθείτε να τους πετύχετε ότι κ αν συμβαίνει γύρω σας …να μην απογοητεύεστε γιατί δεν ξέρετε τι ξημερώνει …αν είστε χωρίς δουλειά ,χωρίς λεφτά κ χωρίς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αυτό δεν μειώνει την αξία σας σαν άνθρωπο ,ούτε τις ικανότητες σας, ούτε το ταλέντο σας γι΄ αυτό που αγαπάτε …..Καλή Χρόνια σε όλους…», ανέφερε συγκεκριμένα στο μήνυμα του.

Σχετικά Tags

Γιάννης Σπαλιάρας