Γλυκά «χρόνια πολλά» από την Μπαλατσινού στον Κικίλια

Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας φάινεται ποως διανύουν μία απο τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο γνωστός βουλευτής της ΝΔ σήμερα έχει τα γενέθλιά του και η μέλλουσα σύζυγός του, θέλησε να του ευχηθεί και δημοσίως μέσω Instagram!

«Χρόνια σου πολλά… Ο άνδρας μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Τζένη Μπαλατσινού εκφράζεται δημοσίως για τον αγαπημένο της. Το γλυκό μήνυμα το συνόδευσε και μια με πολύ τρυφερή φωτογραφία με το ζευγάρι να είναι αγκαλιασμένο.

Η αναγγελία του γάμου τους έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία. Λίγοι γνώριζαν ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί και ακόμα λιγότεροι ότι πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο λόγος για τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού/

Σύμφωνα με όσα γράφει το Secret των Παραπολιτικών, ο γάμος τους θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στην αθηναϊκή ενορία, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Η ημερομηνία δυσκόλεψε κάπως το ζευγάρι, αλλά τελικά θεώρησαν ότι είναι η πλέον κατάλληλη, με τους ίδιους να θέλουν να αποφύγουν το Σάββατο και να επιλέγουν τη συγκεκριμένη Κυριακή, καθώς στις 17 του μηνός είναι του Αγίου Πνεύματος.

Όσο για το σημείο που επέλεξαν για να γίνει ο γάμος, ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού, πρόκειται για ένα εκκλησάκι μικρό, αλλά πολύ όμορφο, που και οι δύο το επισκέπτονται πολύ συχνά στις βόλτες που συνηθίζουν να κάνουν στην Αθήνα.

Βρίσκεται πάνω στον βράχο και ένας μεγάλος σταυρός υπάρχει στο εξωτερικό του ναού. Η θέα από εκεί είναι εντυπωσιακή, καθώς από εκεί μπορεί να αγναντέψει κάποιος όλο το λεκανοπέδιο, με το σημείο να αποτελεί και πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα