Δείτε πόσο έχει αλλάξει η Τζούλια! (Εικόνες)

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες, με πολλές γυναίκες να ζηλεύουν την ομορφιά της και πολλούς άνδρες να θαυμάζουν τα κάλλη της.

Ακόμα και την περίοδο που αποφάσισε να «προχωρήσει» στις αισθησιακές ταινίες υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σειρηνάκη, καμία Ελληνίδα (και όχι μόνο…) δεν μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια – κι αυτό όχι απαραίτητα επειδή ήταν γυμvή.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στην θεά Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία ήταν, πραγματικά, εκθαμβωτική.

Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, η ξανθιά καλλονή θυμίζει αμυδρά τον πρότερο, χοτ εαυτό της, καθώς έχει αδυνατίσει αρκετά. Παραμένει, φυσικά, μια πολύ όμορφη κοπέλα (αυτό δεν μπορεί ν’ αλλάξει όταν έχει προικιστεί τόσο από την φύση), όμως είναι αλήθεια πως θα την θέλαμε με καμιά 10αριά κιλά παραπάνω.

Στην τελευταία φωτογραφία, μάλιστα, που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζούλια… Χαντ, εμφανίζεται στο πλάι ενός φίλου της και είναι εμφανές πως έχει κάνει career low όσον αφορά στο βάρος της.

Δείτε παρακάτω την «αγνώριστη» Τζούλια σ’ αυτή τη φώτο, καθώς και σε μία ακόμα πρόσφατη, και θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε: