Ξανά υποψήφιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον «Πειραιά Νικητή»: «Δεν λυγίζω»! (Βίντεο)

Ο συνδυασμός του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους στην αίθουσα Red1925 του Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στόχος του «Πειραιά Νικητή», είναι στις 26 Μαΐου, οι Πειραιώτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους, προς την σημερινή δημοτική αρχή, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014 είπε ο Γιάννης Μώραλης.

Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή», όπως είπε, απαρτίζεται από άτομα με προσφορά στον Πειραιά, με γνώση και εμπειρία από την αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η οποία θα επιφέρει σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές στην εικόνα της πόλης και κυρίως θα συνεχίσει να βελτιώνει την καθημερινότητα των Πειραιωτών.

Στην έναρξη της ομιλίας του, ο Γιάννης Μώραλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής η οποία άλλαξε άρδην την εικόνα του Πειραιά, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έναρξη του εγχειρήματος αυτού το 2013 μαζί με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη την χώρα».

«Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» τόνισε ο κ. Μώραλης, εξαίροντας την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά η οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης.

Το σύνθημα του Γιάννη Μώραλη είναι «όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά» και όπως είπε χαρακτηριστικά αυτήν την ώρα υλοποιείται ένα μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο στην ιστορία του Πειραιά. «Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν 16.000 νέες θέσεις εργασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε νέες επενδύσεις», πρόσθεσε.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν λυγίζω!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στην εκδήλωση για το συμβόλαιο καρδιάς που υπέγραψε με τους Πειραιώτες από το 2014. «Στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι έχω μόνο να δώσω και να μην πάρω τίποτα». Ανακοίνωσε επίσης ότι με προσωπικούς πόρους θα κατασκευαστεί ένα νέο κολυμβητήριο.

Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με το δημόσιο, είπε ο Βαγγάλης Μαρινάκης. Δεν έχω πάρει έργα από το δημόσιο ούτε σκοπεύω να πάρω. Αντίθετα φέρνω και επενδύω χρήματα στον Πειραιά που αγαπάμε από τις ναυτιλιακές μου δραστηριότητες στο εξωτερικό.

Ο κ. Μαρινάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση η οποία όπως είπε εμπαίζει τους Πειραιώτες με τις καθυστερήσεις σε τραμ και μετρο και η αδιανόητη απόφαση του ΚΑΣ για τους αρχαιολογικούς χώρους.

«Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από μια κυβέρνηση που θα μείνει στην ιστορία ως η πιο ανακόλουθη, από μια κυβέρνηση η οποία πρόδωσε τη Μακεδονία… Ξεπούλησαν την περιουσία της χώρας για τα επόμενα 100 χρόνια. Ο Πειραιάς θα πρέπει να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Κανείς Πειραιώτης δεν μπορεί να είναι πλέον απλός παρατηρητής» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι στοχοποιήθηκε άδικα από την κυβέρνηση αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «έχω υπομονή και στο τέλος δικαιώνομαι πανηγυρικά». Τέλος, κλείνοντας την ομιλία του και αφού κάλεσε όλους τους Πειραιώτες σε συστράτευση για μια δεύτερη θητεία του «Πειραιά Νικητή», ανακοίνωσε μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τους παριστάμενους ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό.