Δολοφονία Τοπαλούδη: Αιμόφυρτος βρέθηκε στο κελί του ο 21χρονος κατηγορούμενος!

Γεμάτος αίματα βρέθηκε μέσα στο κελί του στις φυλακές, όπου κρατείται ο 21χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Οι πληροφορίες που έχουν βγει στο φως από την οικογένειά του κάνουν λόγο για αυτοτραυματισμό του. 

«Χτύπησε το κεφάλι του στους τοίχους του κελιού. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί.Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όμως, όσο περνάει ο καιρός και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί αν το αντέξει!», τόνισε συγγενικό πρόσωπο του 21χρονου κατηγορούμενου στον ANT1.

Στη συνέχεια ο συγγενής του κατηγορουμένου καταγγέλλει τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του 21χρονου: «Ο 19χρονος ήταν η καταστροφή του! Και μετά έγινε η καταστροφή και της κοπέλας και η δική μας. Πιστεύω ότι τον Μ. τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στη Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ό,τι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε».