Δολοφονία 33χρονης στην Κηφισιά: Οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία και από την υπόθεση «Μαυρίκη»!

Στο παρελθόν της 33χρονης ψάχνουν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τους ηθικούς αλλά και τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας της, που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη μέσα στο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην περιοχή της Κηφισιάς.

Σημαντικός ο «φάκελος» Μαυρίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν ρίξει στο τραπέζι των ερευνών τον φάκελο του απότακτου Αστυνομικού Νικήτα Μαυρίκη, σχετικά με την εκτέλεση του στην Κοκκινιά, τον Ιούνιο 2011 και ενώ είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές.

Η συγκεκριμένη εκτέλεση είχε προκαλέσει πολλά ερωτήματα αλλά και πανικό στο κόσμο της νύχτας, καθώς ο Μαυρίκης ήταν ένας άνθρωπος που γνώριζε πολλά, για πολλά πρόσωπα, τόσο όταν υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ, όσο και κατά την διάρκεια της “θητείας” του στον Ελληνικό υπόκοσμο.

Στην ληστρική συμμορία του Νικήτα Μαυρίκη φέρεται να ήταν ενταγμένη εκείνη την εποχή και η “Bellamafia”, όπως ήταν η ονομασία που χρησιμοποιούσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτυώσεις η 33χρονη, καθώς είχε κατηγορηθεί για την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σπείρα ληστών και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για να αθωωθεί πανηγυρικά στο Εφετείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, οι οποίες μάλιστα έχουν απόλυτη γνώση των συσχετισμών τις νύχτας, ο Μαυρίκης δολοφονήθηκε από ανθρώπους που κινούνταν στον ίδιο χώρο με το θύμα και είχαν, τι άλλο,  οικονομικές διαφορές που προέκυψαν βέβαια από παράνομες δραστηρίοτητες.

Η πρώτη απόπειρα δολοφονίας

Λίγους μήνες μετά την δολοφονία Μαυρίκη, η “Bellamafia” υπέστη απόπειρα δολοφονίας και μάλιστα από επαγγελματίες του είδους, καταφέρνοντας να γλυτώσει όχι μόνο η ίδια, αλλά και το μωρό που κυοφορούσε εκείνη την εποχή, καθώς την ημέρα της απόπειρας δολοφονίας της ήταν 7 μηνών έγκυος.

Και σε αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί εκείνη την εποχή είχαν καταχωρήσει την απόπειρα δολοφονίας της 33χρονης στο ξεκαθάρισμα μεταξύ των ανθρώπων που είχαν, με τον έναν η τον άλλο τρόπο, σχέση με το Νικήτα Μαυρίκη και την συμμορία του.

«Δεν ξεχνιούνται οι διαφορές»

Σήμερα, 7 χρόνια μετά από αυτό το αιματηρό ξεκαθάρισμα, οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο η δολοφονία της 33χρονης στην Κηφισιά, να αποτελεί συνέχεια των εκτελέσεων του 2011 και μάλιστα από ανθρώπους που δεν ξεχνούν και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να δώσουν εντολή για “συμβόλαιο θανάτου”, έστω κι αν έχουν περάσει χρόνια.