Είναι η Rihanna έγκυος;

Μια αμφίσημη δήλωση της Rihanna έχει γίνει επίκεντρο συζήτησης στα social media, με ΜΜΕ και θαυμαστές της RiRi να αναρωτιούνται: Μήπως η Rihanna είναι έγκυος;

Θαυμαστές της 31χρονης καλλονής από τα Μπαρμπέιντος, τρελάθηκαν ακούγοντάς την να δηλώνει ότι «θα φέρει στον κόσμο μια μαύρη γυναίκα» κατά τη διάρκεια συνέντευξης της, στον Χορό του ιδρύματός της Diamond Ball στη Νέα Υόρκη.

Το σχόλιο έγινε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το πόσο διαπρέπουν οι μαύρες γυναίκες στην κοινωνία. Η ατάκα της Rihanna, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε σαν βόμβα, διχάζοντας τον κόσμο των social media. Κάποιοι τη συνεχάρησαν για την εγκυμοσύνη της, ενώ άλλοι δήλωναν απογοητευμένοι γιατί δεν είναι «οι πατέρες του αγέννητου παιδιού».

Η Rihanna, η οποία έχει σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Χασάν Τζαμίλ, δήλωσε στο Essence ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί: «Είμαι μια μαύρη γυναίκα. Ήρθα στον κόσμο από μια μαύρη γυναίκα, που την έφερε στον κόσμο μια άλλη μαύρη γυναίκα και πρόκειται να φέρω στον κόσμο μια μαύρη γυναίκα».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «η μητέρα μου είναι ένα απίστευτο παράδειγμα ανθρώπου που αγωνίστηκε για να ξεπεράσει τα εμπόδια της ζωής. Είμαι σίγουρη ότι το έμαθε αυτό από τη δική της μητέρα. Είμαστε αψεγάδιαστες, είμαστε ιδιαίτερες και ο κόσμος πρέπει να το αποδεχθεί».

Αν η Rihanna έκανε ή όχι spoiler της εγκυμοσύνης της θα το μάθουμε σύντομα…