Εκτός ορίων ο Κώστας Μουτζούρης: «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης»!!! Αποκλείστηκε από τη συνάντηση για το μεταναστευτικό! (Βίντεο)

Εκτός ορίων βγήκε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, δηλώνοντας με προκλητικό τρόπο μπροστά στις κάμερες πως αγνοεί τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίμαχο οπτικό υλικό που έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας, απεικονίζεται ο Μουτζούρης να συνομιλεί με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και ακούγεται να λέει «να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός». Την φράση αυτή, μάλιστα, συνοδεύει με την αντίστοιχη κίνηση των χεριών του.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησης με διάφορα στελέχη να σημειώνουν πως «μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά, δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Έτσι ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου δε θα βρεθεί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους των νησιών στη σημερινή συνάντησή τους με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε το video…

Σχολιάστε