Ελεύθερος ο ASAP Rocky – Το μήνυμά του στο Instagram

Ελεύθερος είναι πλέον ο βραβευμένος με Γκράμι ράπερ ASAP Rocky, μετά από σχεδόν ένα μήνα κράτησής του σε φυλακή της Σουηδίας καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες για επίθεση έπειτα από συμμετοχή του σε καβγά σε δρόμο της Στοκχόλμης.

Την Παρασκευή, ένα ιδιωτικό αεροπλάνο μετέφερε τον μουσικό του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ρακίμ Μάγιερς, πίσω στο Λος Άντζελες.Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος και δύο φίλοι του κατηγορήθηκαν ότι χτύπησαν έναν 19χρονο έξω από fast food.

Την Παρασκευή (2/8), μετά από τριήμερη δίκη, οι άνδρες απελευθερώθηκαν. Σουηδός δικαστής δήλωσε ότι είναι ελεύθεροι να φύγουν από τη χώρα, ενώ αναμένεται η ετυμηγορία στις 14 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, η απόφαση αυτή υποδεικνύει ότι αναμένεται είτε αθώωση είτε μικρότερη ποινή από αυτή που έχουν ήδη εκτίσει.

«Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους φαν, τους φίλους μου, και όλους όσοι σε ολόκληρο τον κόσμο με υποστήριξαν κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων εβδομάδων», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram ο ASAP Rocky.