Ενέδρα θανάτου στην Καλλιθέα: Ψυχρός επαγγελματίας ή απελπισμένος τζογαδόρος ο εκτελεστής;

Το μυστήριο της εκτέλεσης του 52χρονου ιδιοκτήτη λέσχης στην Καλλιθέα, προσπαθούν να λύσουν στην Ασφάλεια Αττικής. Μάλιστα ένα στοιχείο που κάνει εντύπωση στους έμπειρους Αστυνομικούς είναι το γεγονός πως ο δράστης, την στιγμή που εξαπολύει τις σφαίρες εναντίον του 52χρονου κρατά στο αριστερό του χέρι μια ομπρέλα!

Την είχε γιατί εκείνη την ώρα, εν προκειμένω το βράδυ της περασμένης Παρασκευής έβρεχε καταρρακτωδώς στην Αττική, ή την είχε προκειμένου να κρύψει το πιστόλι του όση ώρα περίμενε να εμφανιστεί το θύμα του, έξω από την λέσχη που διατηρούσε στην Καλλιθέα;

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ωστόσο αυτό το στοιχείο, έστω το μηδαμινό, δεν το αφήνουν και κάνουν βέβαια τις εκτιμήσεις τους θέτοντας ερωτήματα για να βρουν τις απαντήσεις, καθώς ένας έμπειρος εκτελεστής το μόνο που δεν τον ενδιαφέρει είναι εάν θα βραχεί περιμένοντας να εμφανιστεί το θύμα του.

Αντιθέτως ένας άνθρωπος κοινός, που δεν έχει σχέση με τον υπόκοσμο αλλά πήρε το όπλο για προσωπικούς λόγους, σαφώς και σκέφτεται την βροχή, καθώς στην συνέχεια θα πρέπει να εμφανιστεί στο σπίτι του χωρίς να φανεί πως έχει κάνει μια πράξη, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα την έβλεπε σε ταινία.

Δηλαδή, οι αστυνομικοί εξετάζουν με σοβαρότητα το ενδεχόμενο ο δολοφόνος του 52χρονου ιδιοκτήτη να είναι ένας από τους πελάτες της λέσχης, οποίος έχασε μεγάλα χρηματικά ποσά, με αποτέλεσμα μέσα στην απόγνωση του να πήρε ένα πιστόλι και τελικά να εκτέλεσε τον άνθρωπο που πίστεψε πως του κατέστρεψε την ζωή.