Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Η 35χρονη μου είπε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση»

Στον εισαγγελέα οδηγείται η συλληφθείσα για την επίθεση σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας

Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου έκανε γνωστό πως η οικογένεια της συλληφθείσας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, του ζήτησε να εκπροσωπήσει την 35χρονη.

«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια και τα αδέρφια της μέλλουσας να προσαχθεί – όχι ακόμη κατηγορούμενης – θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί δίωξη από την εισαγγελία και μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της», ανέφερε αρχικά ο κ. Κεχαγιόγλου.

Στη συνέχεια ο ποινικολόγος τόνισε: «Αποδέχθηκα, αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών».

Σε ερώτηση για το αν έχει έρθει σε επαφή με την 35χρονη ο κ. Κεχαγιόγλου είπε: «Μίλησα μαζί της τηλεφωνικά και μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει και ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Όταν μιλήσω μαζί της και δω τη δικογραφία τότε θα έχω να πω περισσότερα».

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 35χρονη

Στον εισαγγελέα οδηγείται η 35χρονη η οποία σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα. Αρχικά, η κατηγορούμενη προσήχθη νωρίς το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ στη συνέχεια η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη. Σημειώνεται, ότι η φερόμενη ως δράστιδα δεν έχει ομολογήσει έως αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 35χρονη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα και αυτό φέρεται να ήταν το κίνητρο για την επίθεση με βιτριόλι, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – ένα κινητό, καθώς και μια περούκα. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία και κατοικεί στην περιοχή του Ζωγράφου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη, ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Η Αστυνομία διενήργησε σήμερα έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε κάποια ακόμη στοιχεία τα οποία διερευνώνται.

Σχετικά Tags

βιτριόλι Καλλιθέα Σάκης Κεχαγιόγλου

Σχολιάστε