ΕΡΤ, η επόμενη (συρρικνωμένη) ημέρα

Γράφημα: Ελένη Ηλιοπούλου

**Θυμάστε που η ΝΔ έκανε την καμπάνια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών; Θυμάστε, επίσης, το 2013, πως όταν έπεσε το μαύρο,η ΕΡΤ3 δεν επανήλθε ποτέ. Μην έχετε πολλές ελπίδες, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη, καθώς η ΕΡΤ3 θα πρέπει να τιμωρηθεί επειδή δεν έκλεισε ποτέ, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου έβαλε λουκέτο στο φορέα.

 

**Με την εισήγηση του Τ. Θεοδωρικάκου για την ΕΡΤ, υπάρχει μόνο ένα κανάλι, ενώ η ΕΡΤ σήμερα έχει τέσσερα: ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Sports.

 

**Στην καλύτερη περίπτωση να μείνει το πρώτο και το τέταρτο.

 

**Ορισμένοι πιστεύουν πως θα κοπούν μόνοι οι περιφερειακοί σταθμοί της ΕΡΑ και πως η ΕΡΤ θα έχει και το Πρώτο, και το Δεύτερο, και το Τρίτο και το Kosmos, και τη Φωνή της Ελλάδας.

 

*Στο στόχαστρο  βρίσκονται όσοι κάνουν εκπομπές και παρουσιάζουν δελτία ειδήσεων με μια δύο εξαιρέσεις και η αορίστου χρόνου συμβασιούχοι που μπορούν να απολυθούν.

 

**Στην Αγία Παρασκευή, η ομάδα ΔΤ-ΝΕΡΙΤ έχει κάνει εισηγήσεις για το νέο πρόγραμμα στη ΝΔ για το ποιοι θα αναλάβουν εκπομπές και ποιοι θα είναι κεντρικοί παρουσιαστές την μεθεπομένη ημέρα των εκλογών. Και πρόκειται φυσικά για τους ”άριστους των αρίστων”, δηλαδή όσους πολέμησαν για να πέσει “το καθεστώς Τσίπρα”.

 

**Με τις υγείες σας.