Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας: Τι αποκάλυψε η γυναίκα του;

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» διακομίστηκε εσπευσμένα ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα υποβληθεί σε επέμβαση στην χολή, με την σύζυγό του, Μαρία Παναγοπούλου, να ενημερώνει σχετικά με ανάρτησή της στο Facebook, ευχόμενη παράλληλα να πάνε όλα καλά.

Η ανάρτηση της συζύγου του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Ο Κώστας μου, όλες τις στενοχώριες, τις πίκρες, τις αδικίες, τις κρύβει μέσα του και τις μετατρέπει σε… πέτρες. Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο αποθηκευτικός χώρος ήταν τα νεφρά του. Ξαφνικά μάθαμε (με τρόπο επώδυνο) ότι… μισός τόνος έχει συσσωρευτεί στη χολή του απειλώντας την με έκρηξη. Με έκτακτες διαδικασίες, το μεσημέρι εκτός απροόπτου, λέμε να μπούμε στο χειρουργείο για να ξεφορτωθούμε και την χολή και το νταμάρι. Το γεγονός ότι στην ταμπέλα του νοσοκομείου γράφει το όνομα ενός ανθρώπου τόσο σημαντικού για εμάς (και την Ελλάδα) είναι εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά για το γούρι ρίχνω και μια φωτό από την έξοδο στον Ρέμο. Ρίχτε κι εσείς μια ευχή…», έγραψε η Μαρία Παναγοπούλου.

Λίγο αργότερα, η Μ. Παναγοπούλου έκανε και δεύτερη ανάρτηση γράφοντας:

«Όλα καλά! Και ιδού η απόδειξη! Τα υπόλοιπα αύριο… ΥΓ Πόσο σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια!!!».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε μιλήσει για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Μιλάω ανοιχτά και λέω, καταρχήν να λέτε τη λέξη καρκίνος, είναι απέναντί μας, παλεύουμε να τον νικήσουμε και πάμε παρακάτω. Είχε ο καθηγητής το χαρτί με την αξονική μπροστά του και μου λέει: Αντέχεις την αλήθεια; Έχεις καρκίνο στους λεμφαδένες μεταστατικό, επιθετικό και 70% είναι να φύγεις και 30% να μείνεις. Πόσο καιρό υπολογίζεις, του λέω και μου λέει: ο Θεός ξέρει. Τον νίκησα τον καρκίνο γιατί δεν τον φοβήθηκα», είχε πει χαρακτηριστικά.