Ζουμερές αποκαλύψεις για τον άπιστο σύζηγο της Αθηνάς Ωνάση

Πίστευε πως ο γάμος της ήταν υγιής και ζούσε ευτυχισμένη. Ήταν σίγουρη ότι ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό της ήταν ειλικρινής και της έδινε όλη του την αγάπη. Ο λόγος για την Αθηνά Ωνάση, που επί έντεκα ολόκληρα χρόνια ζούσε σε ένα ψέμα.

Ο σύζυγός της, Alvaro De Miranda Neto, διατηρούσε παράλληλα οκταετή δεσμό με ένα εντυπωσιακό call girl από το Βέλγιο. Η Nicky T., όπως ονομάζεται, αποφάσισε να αποκαλύψει τα πάντα στο βιβλίο “Athina Onassis The Red File”.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο διάσημος ιππέας την προσέγγισε με ψεύτικο όνομα. Συστήθηκε ως Romeu, και τάραξε τη ζωή της.  Χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν, τον ερωτεύτηκε. Για πέντε χρόνια βρισκόταν σε μία πλαστή πραγματικότητα, μέχρι που το 2011 παρακολούθησε ιππικούς αγώνες και τον αναγνώρισε ανάμεσα στους αθλητές. Αφού τον ενημέρωσε ότι πλέον ήξερε τα πάντα, τον διαβεβαίωσε ότι η σχέση τους δε θα άλλαζε.

Από εκείνη τη στιγμή, εκείνος δέθηκε μαζί της. Άρχισε να της αποκαλύπτει λεπτομέρειες τόσο της καθημερινότητάς του με την Αθηνά, όσο και προσωπικά θέματα της συζύγου του – όπως γιατί δε μιλούςε με τον πατέρα της.  Μέχρι τον Ιούνιο του 2014, βλέπονταν κανονικά. Τότε, ένας τσακωμός ήταν η αιτία που ο Alvaro της ανακοίνωσε ότι δε θέλει να την ξαναδεί. Εκείνη, όπως είναι επόμενο, πληγώθηκε γιατί ήταν βαθιά ερωτευμένη, όμως σεβάστηκε την απόφασή του.

Όταν, όμως, της έστειλε τους δικηγόρους του για να βεβαιωθεί ότι δε θα τον ενοχλήσει, η θλίψη της μετατράπηκε σε θυμό. Αποφάσισε να τον καταστρέψει.

Προσέγγισε μέσω Facebook το συγγραφέα του βιβλίου και εκπρόσωπο της οιικογένειας Ωνάση, Αλέξη Μανθεάκη, γράφοντάς του ότι έχει διαβάσει το τελευτάιο του έργο για την Αθηνά και έχει ανάγκη  να του μιλήσει. Του είπε το πραγματικό της όνομα και ότι έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που θα ήθελε είτε να την πει η ίδια, είτε να τη μεταφέρει εκείνος στον πατέρα της κληρονόμου, Thierry Roussel.

Μίλησαν στο τηλέφωνο και επειδή παρέμεινε σταθερή στα λεγόμενά της, την πίστεψε. Στην ερώτησή του για τη σημασία του όρου call girl, εκείνη του απάντησε «Τι δεν καταλαβαίνεις, ο Doda με πλήρωνε για να κάνουμε σεξ». Έτσι, η Nicky αποκάλυψε τα πάντα: ημερομηνίες ραντεβού, check – in σε ξενοδοχεία και ταξίδια, φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή τόσο του Alvaro όσο και της Αθηνάς.

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα