Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το επάγγελμα του delivery και η μόλυνση στο πρόσωπο που την έβαλε σε «μαύρη λίστα»! (Βίντεο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν το GNTM περιπλανήθηκε σε Μιλάνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη και φόρτωσε το βιογραφικό της με εξώφυλλα και editorial διάσημων οίκων μόδας.

Η 31χρονη καλλονή από την Πάτρα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και δημοσιογραφία, ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ, δούλεψε ως γραμματέας αλλά και… delivery!

Οι ιδανικές αναλογίες της όμως, έκαναν την Έλενα Χριστοπούλου να την προσέξει με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η μεγάλη της πορεία στον χώρο του μόντελινγκ. Σε ηλικία 23 ετών η Ηλιάνα στέφεται Μις Ελλάς και από κει και πέρα, φεύγει στο εξωτερικό. Σαν κανονικός «στρατιώτης» η Ηλιάνα βγάζει εις πέρας με επιτυχία όλα τα πρότζεκτ «μεγαλώνοντας απότομα» όπως έχει δηλώσει, γιατί η μοναξιά και οι ρυθμοί στις μεγαλουπόλεις την ωρίμασαν και την έκαναν κυνική.

Όσο βρισκόταν στο Μιλάνο, έπαθε μια σοβαρή μόλυνση στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το πρακτορείο της να την βάλει σε «μαύρη λίστα», έτσι και εκείνη επέστρεψε στην Ελλάδα για την θεραπεία. Μόλις έγινε καλά, φεύγει για Νέα Υόρκη για 6 μήνες και τελικά παραμένει 6 χρόνια. Η κριτής που «σφάζει» τα κορίτσια του GNTM «με το γάντι», τα έχει κάνει όλα γι αυτό δικαιολογούμε την αυστηρότητά της και τις απαιτήσεις για αυτοβελτίωση και προσπάθεια.

Δείτε το video…

Σχολιάστε