Η αλήθεια για τον εποικισμό της Ελλάδος!

γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος στη “δημοκρατία”

Ας πρωτοτυπήσουμε. Ας παραθέσουμε μια σειρά από γεγονότα δίχως να μεσολαβούν κρίσεις ανάμεσα στις προτάσεις.

Μόνο η ψυχρή παράθεση δεδομένων θα μας απασχολήσει σήμερα. Τα συμπεράσματα δεν χρειάζεται να γραφτούν. Θα προκύψουν από τα δεδομένα.

Δεδομένο 1ο: Υπάρχει νόμος που απαγορεύει την παράνομη είσοδο στη χώρα αλλά δεν εφαρμόζεται.

Δεδομένο 2ο: Σχεδόν όλοι όσοι περνούν τα σύνορα χωρίς άδεια υποβάλλουν αίτημα χορήγησης ασύλου, το οποίο εξετάζεται.

Δεδομένο 3ο: Στα τόσα εκατομμύρια ξένων που έχουν περάσει από εδώ μόνο σε έναν έπρεπε να του δοθεί αυτοστιγμεί άσυλο και κάθε προστασία που αρμόζει σε πρόσφυγα: στον Κούρδο ηγέτη Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Η κυβέρνηση Σημίτη, αντί να του δώσει άσυλο, τον έδωσε πακέτο στους Τούρκους.

Δεδομένο 4ο: Η συντριπτική πλειονότητα των εισερχομένων είναι ισλαμιστές.

Δεδομένο 5ο: Το Ισλάμ δεν είναι μόνο θρησκεία αλλά αποτελεί, για τους πιστούς, και εθνότητα!

Δεδομένο 6ο: Το 2021 θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 η οποία ήταν εθνικοθρησκευτική.

Δεδομένο 7ο: Οι κυβερνήσεις που «χειρίζονται» το ζήτημα αδειάζουν τα νησιά, όποτε γεμίζουν από ισλαμιστές εποίκους, τους προωθούν στην ενδοχώρα και έτσι δημιουργείται νέος χώρος για να έρθουν κι άλλοι έποικοι και αυτοί έρχονται! Και στη συνέχεια οι κυβερνήσεις ξανααδειάζουν τα νησιά, όποτε αυτά ξαναγεμίζουν από ισλαμιστές εποίκους, τους ξαναπροωθούν στην ενδοχώρα και έτσι δημιουργείται πάλι νέος χώρος για να έρθουν κι άλλοι έποικοι. Και αυτοί έρχονται και φτου κι απ’ την αρχή.

Δεδομένο 8ο: Οι κυβερνήσεις ισχυρίζονται ότι προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των ισλαμιστών εποίκων την ίδια στιγμή που μόλις αυτοί περνούν τα σύνορα λαμβάνουν μετρητά, δωρεάν στέγη, τροφή και περίθαλψη.

Δεδομένο 9ο: Οι Έλληνες άστεγοι δεν προωθούνται σε δωρεάν οικίες.

Δεδομένο 10ο: Τα συσσίτια μόνο για Έλληνες ήταν παράνομα, αλλά τα συσσίτια μόνο για τους ισλαμιστές εποίκους είναι νόμιμα.

Δεδομένο 11ο: Όταν γίνει η σύγκρουση με την Τουρκία, σε πολύ λίγους υπάρχει η απορία τι θα πράξουν οι αναρίθμητοι ισλαμιστές που βρίσκονται εδώ…

Δεδομένο 12ο: Το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα εκτελούν μεταφορές εποίκων από τα νησιά στην ενδοχώρα.

Δεδομένο 13ο: Ο Ελληνικός Στρατός παραχωρεί στρατόπεδα για τη στέγαση των ισλαμιστών εποίκων και αναθέτει σε τμήμα του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού το καθήκον της παντί τρόπω επιμελητείας αυτών των εγκαταστάσεων.

Δεδομένο 14ο: Οι Έλληνες δεν πληρώνουν με τη φορολογία τους τη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για να μεριμνούν για τις μεταφορές, τη στέγαση και τη σίτιση όσων εισέρχονται παρανόμως στη χώρα, αλλά για να εξασφαλίζουν την ελευθερία, την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και την ασφάλεια των πολιτών.

Δεδομένο 15ο: Οι έχοντες την πολιτική εξουσία δεν ξεκινούν τις τοποθετήσεις για την εποικιστική απειλή που δεχόμαστε μιλώντας για την εθνική ασφάλεια, αλλά θέτουν ως πρώτο τους μέλημα την ευζωία όσων εισέρχονται ετσιθελικά στην επικράτεια.

Δεδομένο 16ο: Οποιοσδήποτε δεν επιθυμεί την εγκατάσταση αλλοδαπών και αλλοθρήσκων στην περιοχή του και επιχειρηματολογεί υπέρ της διατήρησης της πολιτισμικής, θρησκευτικής και εθνικής φυσιογνωμίας της Ελλάδας χαρακτηρίζεται «ακροδεξιός», «φασίστας» και «μισαλλόδοξος» σχεδόν από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων.

Δεδομένο 17ο: Ενώ τα λεφτά είθισται να μην υπάρχουν για τους Έλληνες -ακόμα και για τα στοιχειώδη-, αυτά βρίσκονται αμέσως, και μάλιστα άφθονα, όταν πρόκειται για τις μάζες των ισλαμιστών που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα με τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Δεδομένο 18ο: Για το Ισλάμ υπάρχει απεριόριστος σεβασμός από το πολιτικό κατεστημένο. Ακόμα και το ψήσιμο χοιρινού κρέατος κοντά σε καταυλισμούς μουσουλμάνων εποίκων χαρακτηρίζεται «απανθρωπιά», «βαρβαρότητα» και «βαναυσότητα». Τα τσιμπούσια των αθέων τη Μεγάλη Παρασκευή δίπλα στους Επιταφίους και η χρήση εικόνων αγίων σε εσώρουχα ομοφυλοφίλων στα γκέι παρέιντ τούς φαίνονται φυσιολογικά και θεμιτοί «ακτιβισμοί».

Δεδομένο 19ο: Σχεδόν ποτέ δεν γίνεται δημόσια συζήτηση για το θέμα με βάση τα δεδομένα, αλλά μόνο με βάση τα συναισθήματα.

Δεδομένο 20ό: Ο συναισθηματισμός στην πολιτική είναι ο φερετζές των ψευτών.

Δεδομένο 21ο: Η ελευθερία ποτέ δεν χαρίστηκε σε έναν λαό. Είναι αγαθό που κατακτιέται με αγώνες.

Δεδομένο 22ο: Τα πολιτεύματα είναι ανθρώπινα δημιουργήματα και γι’ αυτό εύθραυστα και εφήμερα. Η ελληνική δημοκρατία, όπως κάθε δημοκρατία, μπορεί να αυτοκαταλυθεί. Όταν αλλάξει η πληθυσμιακή ισορροπία, η νέα πλειοψηφία, αν πιστεύει στην απολυταρχία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αφαιρέσει τα δικαιώματα της μειοψηφίας.

Δεδομένο 23ο: Ο αριθμός των γηγενών Ελλήνων μειώνεται, όπως συμβαίνει και στις περισσότερες χώρες που υπάγονται στον λεγόμενο Δυτικό Κόσμο.

Δεδομένο 24ο: Ο ρυθμός των γεννήσεων και στην Ασία και στην Αφρική βαίνει αυξανόμενος.

Δεδομένο 25ο: Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όταν δημιουργηθεί στην ελληνική επικράτεια μια ισλαμική πλειοψηφία ή έστω μια κραταιά ισλαμική μειοψηφία, θα διεκδικήσει άμεσα και ανυποχώρητα την εφαρμογή του ισλαμικού νόμου. Αν δεν το κάνει, θα είναι η πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που ένα ισχυρό ισλαμικό υποκείμενο θα έχει παραιτηθεί από το δικαίωμα που του δίνει η ισχύς του να διαμορφώσει τον συλλογικό βίο κατά τα παραδοσιακά πρότυπά του.

Δεδομένο 26ο: Ειδικά η Ελλάδα υπέστη μια περαιτέρω αποδυνάμωση μέσω της άτυπης, αλλά ουσιαστικής απέλασης περίπου 1.000.000 Ελλήνων, που ξενιτεύτηκαν για να βρουν μεροκάματο.

Δεδομένο 27ο: Ενώ ο ντόπιος πληθυσμός αδυνατεί να βρει εργασία, η πολιτική τάξη ευλογεί τη λαθρομετανάστευση και τη μελλοντική αντικατάσταση του πληθυσμού, ισχυριζόμενη ότι έτσι θα τονωθεί η οικονομία.

Δεδομένο 28ο: Βάσει της προαναφερθείσας λογικής, οι Έλληνες που είχαν ρίζες εδώ, οικογένειες, περιουσία και μεγάλους συναισθηματικούς, ηθικούς και πνευματικούς δεσμούς περίσσευαν στην οικονομία και της προκαλούσαν πρόβλημα, ενώ οι πληθυσμοί που εποικίζουν τη χώρα και είναι αλλογενείς, αλλόθρησκοι και πλήρως άσχετοι με το συλλογικό πολιτισμικό οικοδόμημα θα ωφελήσουν την οικονομία και θα τονώσουν την αγορά.

Δεδομένο 29ο: Οι ισλαμιστές έποικοι, που θα «τονώσουν» την οικονομία και «θα σώσουν» τα ασφαλιστικά ταμεία, διακρίνονται για την κατανάλωση των ήδη υπαρχόντων πόρων των Ελλήνων και όχι για τη δημιουργία νέου κεφαλαίου ή για οικονομικές τοποθετήσεις και καινούργιες επενδυτικές προσπάθειες, που δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Δεδομένο 30ό: Όπως ισχυρίζονται οι οπαδοί της αθρόας εισόδου αλλοδαπών (στην πλειονότητά τους ισλαμιστές), ένα από τα βασικά προτερήματα που θα έχει η χώρα μετά το πέρας της διαδικασίας είναι ο πολιτισμικός «εμπλουτισμός». Αυτόν τον «εμπλουτισμό» δεν τον έχουν περιγράψει ποτέ.

Δεδομένο 31ο: Το βασικό χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα ο πυλώνας του πολιτισμικού μοντέλου του ισλαμικού κόσμου είναι το Κοράνι και όλα όσα προβλέπει αυτό το βιβλίο. Οι κοινωνίες των μουσουλμάνων έχουν δομηθεί πάνω στα 114 κεφάλαια (σουρά) του Κορανίου.

Δεδομένο 32ο: Ο δυτικός κόσμος, αυτός που έχει δομηθεί πάνω στα θεμέλια του χριστιανισμού, του ελληνικού πολιτισμού και του Ρωμαϊκού Δικαίου, έχει διαμετρικά αντίθετες απόψεις σε σχέση με το Ισλάμ.

Δεδομένο 33ο: Η θεώρηση των γυναικών ως όντων δευτέρας κατηγορίας, υποκείμενα στο έλεος και στις διαθέσεις του πατέρα, των αδελφών κι έπειτα του συζύγου – απόλυτου αφέντη, δεν μπορεί να είναι «πολιτισμικός εμπλουτισμός» για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή κοινωνία.

Δεδομένο 34ο: Ο προληπτικός, ελαφρύς όμως, ξυλοδαρμός της γυναίκας της οποίας ο σύζυγος φοβάται ότι θα τον παρακούσει επιτρέπεται από το Κοράνι (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 34). Ούτε αυτό μπορεί να θεωρηθεί από πολίτη ευρωπαϊκής χώρας πολιτισμικός «εμπλουτισμός».

Δεδομένο 35ο: Η έννοια του ιερού πολέμου (τζιχάντ) και ο ένοπλος αγώνας για τη διά του ξίφους εξάπλωση της θρησκείας του μουσουλμανισμού, που αποτελεί θεμελιώδη προσταγή προς τους πιστούς, δεν δύναται να θεωρηθούν στοιχείο «εμπλουτισμού» της ζωής μιας χριστιανικής χώρας. Το Κοράνι, το ιερό βιβλίο του ισλαμισμού, όχι μόνο επιβάλλει στους πιστούς τον πόλεμο υπέρ πίστεως, αλλά και την προτροπή σε άλλους να εξεγερθούν εναντίον των «απίστων» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 84).

Δεδομένο 36ο: Η μετανάστευση για τη διάδοση της πίστης (αλ χαϊζίρια) είναι θρησκευτικό καθήκον για τον πιστό μουσουλμάνο, ο οποίος θα βρει «στη γη πολλά καταφύγια με άφθονα αγαθά» (κεφ. 4. Σούρα ελ-Νισά, 100).

Δεδομένο 37ο: Οι έποικοι, για να φτάσουν και να διαβούν τα σύνορα της Ελλάδας, προσπέρασαν αρκετές πλούσιες και ασφαλείς για αυτούς ισλαμικές χώρες.

Δεδομένο 37ο (β): Οι βανδαλισμοί χριστιανικών εκκλησιών, οι εμπρησμοί άγιων τραπεζών των ναών της Ορθοδοξίας και η βεβήλωση εικόνων δεν καταδικάζονται από τους κύκλους που εξεγείρονται όταν φτάσει η μυρωδιά ψητών εδεσμάτων από χοιρινό κρέας σε καταυλισμούς ισλαμιστών εποίκων.

Δεδομένο 38ο: Οι ισλαμιστές, οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί που επισκέπτονται ισλαμικές χώρες πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν εκεί.

Δεδομένο 39ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί -ακόμα κι όταν βρίσκονται στη χριστιανική πατρίδα τους- πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες, διότι δεν πρέπει να προσβληθούν οι ισλαμιστές που ζουν στην εν λόγω χριστιανική χώρα ή μένουν εκεί για βραχύ χρονικό διάστημα.

Δεδομένο 40ό: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θεωρούν ότι οι χριστιανοί πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες ακόμα κι όταν βρίσκονται στην επικράτεια κάποιου κοσμικού κράτους, διότι δεν πρέπει να προσβληθούν οι ισλαμιστές που τυχαίνει να ζουν εκεί.

Δεδομένο 41ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους γενικά θεωρούν ότι οι χριστιανοί πρέπει να σέβονται τα ήθη, τα έθιμα, τους νόμους και τις παντοειδείς απαγορεύσεις που ισχύουν στις ισλαμικές χώρες ακόμα κι αν βρίσκονται σε χώρες όπου δεν ζουν ισλαμιστές, επειδή μπορεί να προσβληθούν οι ισλαμιστές που ζουν σε ισλαμικές χώρες.

Δεδομένο 42ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους θέλουν σε κάθε περίπτωση να αποτρέψουν ενδεχόμενο προσβολής των θρησκευτικών συναισθημάτων των ισλαμιστών, τα οποία θεωρούν ιερά.

Δεδομένο 43ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους έχουν συχνότερες δημόσιες παρεμβάσεις για θέματα που αφορούν τον ισλαμισμό από τους θεσμικούς εκπροσώπους αυτής της θρησκείας.

Δεδομένο 44ο: Οι δικαιωματιστές και οι ουραγοί τους παρουσιάζουν τους ισλαμιστές ως εκπροσώπους μιας ανίσχυρης μειονότητας, που χρειάζεται βοήθεια.

Δεδομένο 45ο: Ο ισλαμικός κόσμος διαθέτει περίσσεια κεφαλαίων και επιρροής, που οφείλονται στην επί σειρά ετών εκμετάλλευση κοιτασμάτων υδρογονανθράκων που βρίσκονται σε μουσουλμανικές χώρες.

Δεδομένο 46ο: Η ενασχόληση με τους εποικιστές της Ελλάδος προβάλλεται ως μια ιδεολογική, «ηθική» ενασχόληση, αλλά είναι κατά κύριο λόγο οικονομική.

Οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούν καλές προθέσεις για τις συναλλαγές τους, αλλά χρήμα. Διαθέτουν από εμπορικά πλοία μέχρι θαλαμηγούς και απασχολούν πολυάριθμο προσωπικό «εθελοντών», οι οποίοι βιοπορίζονται μέσω του «ανθρωπισμού» τους.

Δεδομένο 47ο: Ο εποικισμός της Ελλάδος δεν είναι συγκυριακό φαινόμενο ή καπρίτσιο της τύχης. Το χρήμα και η εργασία για την επιμελητεία που έχουν απαιτηθεί για τη διεκπεραίωση της μετακίνησης εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι περνούν μια σειρά από χώρες, δείχνει ότι όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού.

Δεδομένο 48ο: Η χρήση, ως πολιτικό επιχείρημα και «εργαλείο» για την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου, της μετακίνησης ισλαμιστών Αφροασιατών από κύκλους που έχουν συμφέροντα από την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας, αλλά και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, δεν γίνεται από τις φτωχές τάξεις των δυτικών χωρών, αλλά από την οικονομική, πολιτική και πνευματική ελίτ τους.

Δεδομένο 49ο: Η μεσαία τάξη, που θα μπορούσε να προβάλλει σημαντικές αντιστάσεις στην απόπειρα κατάργησης του θεσμού των εθνικών κρατών, είναι αντικείμενο συστηματικού και σφοδρού οικονομικού πολέμου, με βασικά οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται σε βάρος της την υπερφορολόγηση και την ανεργία.

Δεδομένο 50ό: Η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έπειτα από δεκαετή πίεση που έχει υποστεί από το μνημονιακό καθεστώς έχει υποβιβαστεί οικονομικά στην κατηγορία της μικροαστικής τάξης ή έχει εξωθηθεί σε μετανάστευση. Δεν είναι λίγα τα μέλη αυτής της τάξης που αποτελούν πλέον εξαθλιωμένο, περιθωριακό τμήμα της εργατικής τάξης (άστεγοι, άποροι με σταδιακές επιδοματικές ενισχύσεις κ.λπ.).

Δεδομένο 51ο: Η αλλαγή πληθυσμού είναι μια από τις πολεμικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται από τον κύκλο των σχεδιαστών της Νέας Τάξης. Ο αντικειμενικός στόχος, στην περίπτωση της χώρας μας, είναι η πλήρης διαγραφή της εικόνας που έχει ο πληθυσμός για την έννοια και το περιεχόμενο της ελληνικότητας – από τη θρησκεία και τις παραδόσεις μέχρι την Ιστορία και την καθημερινότητα.

Σχολιάστε