Η αντίδραση της Τριανταφυλλίδου στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Μουρμούρα (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια φανατική τηλεθεατής των προγραμμάτων του Alpha και κυρίως των σειρών του. Στο παρελθόν έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα.

Η ίδια βέβαια δεν ακολουθεί αυτή τη συμβουλή, αφού έχοντας καλεσμένη την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου της άρχισε τη μουρμούρα για επιστροφή στη σειρά.

Η παρουσιάστρια του Bake Off Greece έκατσε στον καναπέ απέναντι από την Ελένη και της περιέγραψε πως ήταν η ζωή στην Αμερική, τι έζησε γενικά, αλλά και ειδικά όσον αφορά στο επάγγελμα της, δηλαδή την υποκριτική. Η Ιωάννα της μίλησε για την δυσκολία της στο κομμάτι της προφοράς που είναι το πιο σημαντικό εκεί, για τα μαθήματα που έκανε και το πλάνο της να επιστρέψει μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της με την εκπομπή.

Λίγο πριν την αποχαιρετήσει, η Ελένη Μενεγάκη της έκανε την πρόταση να επιστρέψει στη Μουρμούρα, μαζί φυσικά με τον Πάνο Βλάχο. «Θέλω να σου πω ότι σαν ζευγάρι στην Μουρμούρα, ακόμα δεν μπορούμε να σας ξεπεράσουμε. Αλήθεια σου λέω. Ακόμα μας λείπετε. Εγώ ιδανικά θα ήθελα όσο προχωράει η Μουρμούρα, μια μέρα να σας ξαναδώ και ας είναι για μια σεζόν, δεν με πειράζει. Μας λείπετε. Πολύ».

Η αντίδραση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στην προτροπή της Ελένης ήταν χαρακτηριστική.

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα