Η Ελένη Ράντου παραδέχθηκε ότι έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

«Έχω δώσει πολλά χαστούκια»

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο άλλος» ήταν η ηθοποιός Ελένη Ράντου που μίλησε για τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί πολλές φορές.

«Επειδή έχω εκτεθεί πάρα πολύ με τις επαναλήψεις και ειδικά μιας σειράς που παίζεται 20 χρόνια κάθε μεσημέρι, το “Κωνσταντίνου και Ελένης”, έπαθα ένα σοκ, μια απώθηση. Όταν πέφτω πάνω, σε δύο δευτερόλεπτα αλλάζω κανάλι» ανέφερε η Ελένη Ράντου.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά είπε: «Υπάρχει περίπτωση να με δείτε στην τηλεόραση την επόμενη σεζόν για να μην σκουριάσω και νιώσω τελείως άχρηστη, μήπως είναι μια ευκαιρία να κάνω κάτι τηλεοπτικά».

«Ο τρόπος ήταν πολύ διδακτικός, κούναγε δάκτυλο. Κουράστηκα με τον τρόπο που πάλευαν να με φοβίσουνε. Καλό είναι όταν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά, να μην είναι ο φόβος που τον κρατάει, να είναι η γνώση» ανέφερε η ηθοποιός για τον κοροναϊό και το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Σε ότι αφορά την σεξουαλική παρενόχληση, η Ελένη Ράντου δήλωσε: «Μέχρι μία ηλικία συνέβαινε. Τότε το λέγαμε φλερτ, είχε φτάσει να ξεπεράσει και τα όρια πολλές φορές… Μπορεί να ήταν σκηνοθέτης… Μπορεί να έκανες ένα ραντεβού και ξαφνικά να… κλειδώσει μια πόρτα. Έχω δώσει χαστούκια! Τους έκραζα αυτούς. Το μοιραζόμουν με κοπέλες και συναδέλφους ότι “έχετε το νου σας”».

Σχετικά Tags

Ελένη Ράντου σεξουαλική παρενόχληση

Σχολιάστε