Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σκέφτεται να αποχωρήσει «για να μην πλακώσει καμία στο ξύλο» (video)

Mέρα με τη μέρα «αγριεύουν» τα πράγματα στο My Style Rocks! Αν συνεχίσουμε έτσι, στον τελικό θα παίξουν SmackDown στο ρινγκ τα κορίτσια!

Πρωταγωνίστρια στις εντάσεις, όπως πάντα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που πραγματικά πρέπει να έχει περάσει από κάστινγκ «φασαριόζας».

Στο στόχαστρο της σήμερα η Κορίνα Αβραμιτίδου: «Γλύφτρα δεν είμαι, ούτε υπήρξα ούτε θα γίνω. Ανάγκη δεν το έχω, εσύ που το έχεις κάνε τη γλύφτρα εδώ. Εγώ ψεύτρα δεν είμαι, ούτε γλύφτρα, ευχαριστώ. Είσαι διπρόσωπη και φίδι.»

Η Κορίνα κράτησε την ψυχραιμία της και της απάντησε «παγωμένη» και κουρασμένη από όλο αυτό το… θέατρο: «συμφωνώ απόλυτα με την Ευρυδίκη, συμφωνώ».

Η Ευρυδίκη συνέχισε: «Η Κορίνα είναι ένας διπρόσωπος άνθρωπος ο οποίος είχα άλλη άποψη γι αυτόν, κάνει πηγαδάκια και ελίσσεται σαν το φίδι, αλλά εγώ δεν είμαι ηλίθια».

Όταν πήρε τον λόγο η Ζάνα για όσα ακούγονται, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρόταση της: «Η Ευρυδίκη νευριάζει πάρα πολύ και…»

Εκεί πετάγεται ξανά η οξύθυμη παίκτρια: «Ναι, Νευριάζω πάρα πολύ, δεν πάω καλά. Νευριάζω τόσο πολύ που μου έρχεται να αποχωρήσω για να μην πλακώσω καμία στο ξύλο».

Κορίτσια ώπα, όχι βία, λεκτική ή σωματική, την καταδικάζουμε!

Δείτε επίσης: Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν συμφωνεί με την απάντηση του πατέρα της στα κακεντρεχή σχόλια εναντίον της (video)