Η Εύη Ιωαννίδου απαντά στη Μέγκι για τις «εμπρηστικές» δηλώσεις της περί Ντάνου!

Η Εύη Ιωαννίδου εισέβαλλε με… ευρωπαϊκό αέρα στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και αναστάτωσε τους πάντες και τα πάντα με την εντυπωσιακή παρουσία της!

Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι το γεγονός, ότι η πρώην παίκτρια και θεωρούμενη μέχρι και τη στιγμή της αποχώρησής της, ως ένα από τα μεγάλα φαβορί του επίζηλου τίτλου στο περσινό GNTM, εμφανίστηκε στην εκπομπή για να δώσει κρίσιμες απαντήσεις.

Αιτία ήταν μια ατάκα που εκστόμισε η Μέγκι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου εμφανίζεται ως πανελίστρια, η οποία και… άναψε φωτιές.

«Ποιος της έκανε πρόταση για το “Εζέλ”; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη», είπε η Μέγκι Ντρίο και έγινε χαμός!

Ακόμη μεγαλύτερος χαμός, ωστόσο, έγινε, όταν άνοιξε η πόρτα του πλατό της εκπομπής του Μουτσινά και μπήκε η Εύη, αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλός μου φίλος, γυρίσαμε και το βίντεο κλιπ για τη Γενοκτονία των Ποντίων στην Τραπεζούντα, οπότε δεν έχω να απαντήσω κάτι πάνω σε αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και βάζω μία τελεία».

Δείτε το video…

Σχολιάστε