Η καλύτερη καραμπίνα για αυτοάμυνα στο σπίτι!- Αυτό το όπλο δεν πρόκειται ποτέ να εισαχθεί στη χώρα μας… (βίντεο)

Το τέλειο λειόκανο όπλο για αυτοάμυνα στο σπίτι! Αυτό το διαμετρήματος 12GA όπλο προσφέρει το θρυλικό επαναληπτικό σύστημα της MOSSBERG με αξεπέραστη αξιοπιστία σε ένα compact πακέτο με κάννη μήκους 35 εκατοστών!

Η πιστολοειδής λαβή του Shockwave Raptor είναι σχεδιασμένη με μοναδικό τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί την αισθητή ανάκρουση. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τα επαναληπτικά Mossberg την επιλογή για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως: αμφίδρομη ασφάλεια, διπλούς εξολκείς, θετικό κλείδωμα από χάλυβα σε χάλυβα, δίδυμες μπάρες όπλισης και μια ομαλή γλώσσα αντί-εμπλοκής.

Τίποτα δε μπορεί να γλυτώσει από τη δύναμη πυρός μιας καραμπίνας σε μικρή έως μέση απόσταση……

Αυτό το γνωρίζουν πολλοί, ειδικά σε χώρες του εξωτερικού που η  αυτοάμυνα είναι νόμιμο δικαίωμα του κάθε πολίτη, γι’αυτό επιτρέπεται η χωρητικότητα πέρα των τριών φυσιγγίων, η τοποθέτηση φακών και σκοπευτικών κόκκινης κουκίδας σε όπλα, το πολύ μικρό μήκος κάννης, το σπαστό ή συρόμενο κοντάκι ή ….. καθόλου κοντάκι, οι ραβδωτές κάνες κι ένα σωρό άλλα αξεσουάρ ή τροποποιήσεις τις περισσότερες φορές από τις ίδιες τις εταιρίες κατασκευής των όπλων.

Ποια είναι η ιδανική καραμπίνα για αυτοάμυνα στο σπίτι;

Πριν απαντήσουμε να τονίσουμε ότι αυτό το όπλο θα έχει πολλά χαρακτηριστικά και αξεσουάρ που το κάνουν «απαγορευμένο καρπό» στη χώρα μας …. και δείτε γιατί παρακάτω:

1.       Να είναι επαναληπτικό ή αυτογεμές δεν έχει σημασία (ο κάθε ένας από εμάς είναι εξοικειωμένος με διαφορετικό τύπο όπλου) αρκεί να είναι από μια εταιρεία με παράδοση και κατασκευαστική εμπειρία, π.χ Winchester, Benelli, Mossberg, Beretta, Remington, Fabarm, κ.α.

2.       Να διαθέτει μικρό μήκος κάνης (61 εκατοστά και κάτω) με κάνη slug και σταθερό τσοκάρισμα (κύλινδρο)

3.        Να διαθέτει ράγες Picatinny και στο πάνω μέρος του κορμού αλλά και στο πλάι για εγκατάσταση οπτικών σκοπευτικών και φακών

4.       Να είναι στο διαμέτρημα 12 gauge που υπάρχει πληθώρα φυσιγγίων (μη θανατηφόρα, λιγότερο θανατηφόρα …. έως δράμια και μονόβολα)

5.       Να έχει χωρητικότητα 8+ φυσίγγια

6.       Να διαθέτει αμφιδέξια και υπερμεγέθη χειριστήρια (μοχλό οπλίσεως, μοχλό αναστολής κλείστρου και ασφάλεια) για καλύτερη και πιο γρήγορη χρήση ειδικά σε συμπλοκές και καταστάσεις στρες ……

7.       Να έχει σπαστό ή πτυσσόμενο κοντάκι για ευκολία στη μεταφορά και αποθήκευση του όπλου

9.       Να έχει σκοπευτικό κόκκινης κουκίδας και ειδικό φακό που τοποθετείται σε όπλα και δεν επηρεάζεται από τους κραδασμούς της βολής.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα λειόκανο όπλο για αυτοάμυνα στο σπίτι. 

Δείτε παρακάτω ένα ενδιαφέρον βίντεο με μια καραμπίνα για αυτοάμυνα έτσι όπως την τροποποίησαν για αυτό το σκοπό:

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα