Η Λένια Πολυχρονοπούλου ετοιμάζει εκπομπή «Χρυσό Κουφέτο» και ταυτόχρονα τον γάμο της! (Εικόνες)

Εκπομπή με συνοικέσια και γάμος στα σκαριά για τη Λένια Πολυχρονοπούλου!

Η πρώην παίκτρια του «Power of love 2», που μετά το τέλος του reality του ΣΚΑΪ εντάχθηκε στα «Διλήμματα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, στο Open, αποφάσισε να κάνει… στροφή στην καριέρα της, παρουσιάζοντας εκπομπή με προξενιά, που θα θυμίζει κάτι από το αλησμόνητο «Χρυσό Κουφέτο».

Μιλώντας πρόσφατα στη διαδικτυακή εκπομπή «Gr Xpress», η Λένια έκανε γνωστό ότι παραιτήθηκε από την εκπομπή της Καινούργιου, διότι επιθυμεί πλέον να ασχοληθεί με τον χώρο της παρουσίασης και της δημοσιογραφίας.

Η «Espresso» και ο Βαγγέλης Καράλης επικοινώνησε μαζί της και εκείνη αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο επαγγελματικό βήμα της.

«Η εκπομπή θα παίζει σε δύο περιφερειακούς σταθμούς της Αττικής και θα έχει άμεση σχέση με το “Power of love”, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα. Θα προσπαθήσω να φέρνω κοντά τους ανθρώπους με σκοπό να παντρευτούν» μας είπε η όμορφη ξανθιά. Και συνέχισε: «Πήρα αυτήν την απόφαση διότι θα είναι μια εκπομπή που θα ετοιμάζω μόνη μου και θα μπορώ να αναδείξω τις ικανότητές μου ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος που σπουδάζω. Ξέρουμε πολλές παρουσιάστριες που ξεκίνησαν από μικρά κανάλια και έκαναν μετέπειτα καριέρα».

Ετοιμασίες για τον γάμο της

Και σαν να μην έφτανε η εκπομπή με τα συνοικέσια, η Λένια πήρε την απόφαση να βάλει… μπρος και τον δικό της γάμο. Οπως μας εξομολογήθηκε, σκέφτεται να ντυθεί νυφούλα και μάλιστα άμεσα.

«Είμαι ξανά σε σχέση με το πρώην αγόρι μου, τον Δημήτρη, που χωρίσαμε προτού μπω στο “Power of love”. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά και συγκατοικούμε. Και αύριο να μου έλεγε να παντρευτούμε, θα το έκανα! Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε γυναίκας να φορέσει νυφικό. Το αγόρι μου αποτελεί σχέση ζωής για μένα, καθώς μπήκα στο “Power of love” για να ξεπεράσω τον χωρισμό μας. Όταν βγήκα από το παιχνίδι με προσέγγισε ξανά και σήμερα είμαστε και πάλι μαζί σχεδιάζοντας να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας».

Σχολιάστε