Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου από το κρεβάτι της προκάλεσε… αϋπνίες στο Instagram! (Εικόνες)

«Να πάω για μπέργκερ ή να αράξω;», αναρωτιέται στην ανάρτησή της…

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου υπήρξε η απόλυτη ανδρική φαντασίωση, κυρίως τη δεκαετία του ’90, ενώ μέχρι και σήμερα θεωρείται μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz.

Και αν κάνεις μία βόλτα στο λογαριασμό της στο Instagram, θα διαπιστώσεις του λόγου το αληθές, μιας και η ραδιοφωνική παραγωγός και dj δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες που προκαλούν ταραχή. Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Κυριακής.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στην ανάρτηση που ανέβασε ποζάρει στο κρεβάτι της, ενώ φαίνεται να μη φοράει κάτι, με αποτέλεσμα να εξάψει τη φαντασία των followers της. Η ίδια, πάλι, στη λεζάντα ζητάει τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων για το πώς να περάσει το βράδυ της Κυριακής.

«Τι κάνατε σήμερα? Πως περάσατε? Εγώ περπάτησα 2 ώρες ανηφόρα μετα καφεδάκι και τώρα η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο πτώμα!!! Να πάω για burger? που είναι κ η μέρα που τρώμε όλες τις υπέροχες βλακειούλες ξέρετε τα παχυντικά ή να αράξω και να γλυτώσω κ τις θερμίδες! Για ρίξτε ιδέα», έγραψε χαρακτηριστικά.

djmaggiex: Τι κάνατε σήμερα; Πώς περάσατε; Εγώ περπάτησα 2 ώρες ανηφόρα μετά καφεδάκι και τώρα η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο πτώμα 🙃!!! Να πάω για #burger που είναι και η μέρα που τρώμε όλες τις υπέροχες βλακειούλες ξέρετε τα παχυντικά #cheatingday ή να αράξω και να γλυτώσω και τις θερμίδες; Για ρίξτε ιδέα 💡 #sundaymood #sunday #lazysunday #sundaynight #boudoir

Σχολιάστε